Reklama

Léčba rakoviny bez chemoterapie a pomocí šetrných přírodních metod

Daja (Ne, 29. 3. 2009 - 23:03)

Já vám vůbec nerozumím.

Formol (Ne, 29. 3. 2009 - 23:03)

Proč by mě mělo naštvat, že tu podvodnice lže o tom, že se vyléčila? Ostatně, mail "Jarmily" je spojen mužským jménem... Asi bych mu-jí měl napsat - tím, že bych publikoval kazuistiku mužo-ženy s karcinomem čípku, dokonce samovyléčené-ho, bych se pravděpodobně stal jedním z nejcitovanějších vědců ve střední Evropě :D

Daja (Ne, 29. 3. 2009 - 23:03)

Ztrácím přehled, kdo komu píše.
Já osobně si myslím, že rakovina často vyléčitelná je, jen se musí najít ten správný způsob. Znám případ dítěte, které propustili z věhlasné nemocnice s tím, že už pro něj nemůžou nic udělat. Dítě pak užívalo Vilcacoru a uzdravilo se. Není to žádná reklama, sama s ní zkušenosti nemám. Možná by se vyléčilo samo, možná nakonec zabrala chemoterapie později a účinky se připsaly Vilcacoře, to už nikdo nezjistí, ale to dítě žije, a to je důležité. Takže někomu pomůže hladovka a zeleninové šťávy, někomu klasická léčba. Prostě i tady musí mít člověk štěstí, aby správně zvolil.

Formole (Ne, 29. 3. 2009 - 22:03)

Proč tě to tak naštvalo, že se Jarmila vyléčila? Takže opravdu jde jen o prachy za chemoteriapii a ne o zdraví lidí?

Zklamal jsi mě.

Daja (Ne, 29. 3. 2009 - 22:03)

Sylvie, ano, tak to cítím i já. Možná jsi viděla film "Cena za něžnost", tam přesně tento problém zmiňují, jakmile hlavní hrdinka řekla, že má rakovinu, všichni se od ní odtáhli. Zůstala jen matka a nejbližší kamarádka. Lidé to ale tak nemyslí, spíš je to u nás tím, že jsme dlouho žili za železnou oponou a svět se vyvíjel bez nás. Naši lidé neumějí reagovat na bolest nebo utrpení druhých, raději strčí hlavu do písku. Měla jsem to i přímo vedle sebe, můj manžel se mnou na toto téma nikdy nepromluvila ani slovo. Naštěstí jsem měla spoustu jiných možností a taky jsem poměrně psychicky vyrovnaná. Ale nejsem z kamene. Kdybys měla pocit, že si o tom chceš nějak víc popovídat, dej vědět.

Formol (Ne, 29. 3. 2009 - 22:03)

Kumulovaná pravděpodobnost úspěchu terapie karcinomu čípku je v ČR velmi nízká (60% vyléčených) ve srovnání ze světem především díky zanedbání prevence. A na tom nesou svůj díl i všichni ti chytráci, kteří šíří po internetu, že nádory jsou neléčitelné - tím přesvědčují ženy, že nemá smysl chodit na nějaké preventivní prohlídky. Tedy, záchytnost karcinomu čípku (ale třeba i prsu nebo kolorektálního karcinomu) je v ČR mizerná, obvykle se zachytí až pozdější stádia. Kdyby fungovala skvělá prevence, pak jsme ve vyléčenosti světovou špičkou a "Jaruška" by si musela vymyslet jinou chorobu, protože to, že byla v 95% vyléčených by nikoho nepřekvapilo...

Sylvie (Ne, 29. 3. 2009 - 22:03)

Daji,vnímám to obdobně jako ty.Před 2 lety jsem se vyléčila z rakoviny,změnila jsem způsob života,myšlení,snažím se žít ze dne na den,radovat se z malých věcí.Ale taky mám pocit,že někde uvnitř zůstal červíček strachu.Když jsem se začla léčit,musela jsem být statečná,sebelítost šla stranou,před dětma jsem to musela zlehčovat at?tolik netrpí a po léčbě jsem byla ráda,že jsem to zvládla a snažila jsem se za tím udělat tlustou čáru.To byla chyba.Tak teď za pomocí psycholožky se snažím vše napravit.A máš pravdu,že lidé o tom nechtějí moc slyšet,děsí je to.

alt1 (Ne, 29. 3. 2009 - 21:03)

Pro 29. 3. 2009 20:48:17, Jarmilo?

To je dobra zprava, ze je rakovina cipku dobre zvladnutelna pri lekarske peci.
Jaka je pravdepodobnost uspechu?

Na http://www.delozni-cipek.cz/rakovina-cipku jsem cetl, ze
Zhoubné nádory děložního čípku

Daja (Ne, 29. 3. 2009 - 21:03)

Moniko, myslíš to dobře, ale zdraví lidé chtějí slyšet pozitivní a veselé věci a ne to, jak jsem zvracela po chemoterapii. Ráda bych třeba podpořila ty, kteří právě tuto nemoc prodělávají, ale pamatuju se, že tehdy jsem si nejlíp rozuměla s těmi, kteří lehávali vedle mě a prožívali to stejné. Bohužel všichni zemřeli. Vrátila jsem se ke zdravým a snažím se zapomenout. Celkem to jde, jen tam někde uvnitř je takový červíček... Stejně svůj osud máme každý už někde napsaný.

pro Jarmilu (Ne, 29. 3. 2009 - 20:03)

Tedy nepatří k těm nejagresivnějším, jak píšeš.

Jarmilo? (Ne, 29. 3. 2009 - 20:03)

A z tohoto typu rakoviny jsi se dostala zcela bez lékařské péče? Rakovina čípku děložního je totiž jedna z dobře zvládnutých rakovin při lékařské péči....

Jarmila (Ne, 29. 3. 2009 - 19:03)

Měla jsem rakovinu děložního čípku.
Víc k tomu do diskuze psát nebudu, protože by mě začali bombardovat zastánci klasické medicíny, a různí "odborníci" typu Formola, jak to tady je zvykem, kteří by mi nevěřili a osočovali z toho, že píšu bludy.
Mé sdělení bylo jako duševní podpora pro ty, co chtějí bojovat přírodními prostředky. Aby neztráceli naději a věděli, že to jde.
Ostatní na mě, prosím nereagujte.

mirek (Ne, 29. 3. 2009 - 19:03)

Koukněte se taky na tohle vlákno-
MMS - Jim Humble

Monika (Ne, 29. 3. 2009 - 17:03)

Dajo, hlavně by si měla začít o tom mluvit a občas i třeba obtěžovat. lidé s rakovinou jsou velmi často velmi hodní lidé, kteří všechny svá trápení drží v sobě, aby "neobtěžovali" a tak obtěžují svůj organismus a nakonec onemocní. Naučit se mluvit o svých pocitech, nenechat si vše líbit, občas myslet taky na sebe-to jsou věci, které jsem potřeba se naučit, aby uzdravení bylo možné.

Jarmilo? (Ne, 29. 3. 2009 - 17:03)

A bez lékařů jsi se dostala?

WAY (Ne, 29. 3. 2009 - 16:03)

Jarmilo, z jaké rakoviny jsi se dostala?

Daja (Ne, 29. 3. 2009 - 14:03)

Moc vám všem děkuju za příspěvky, než prostuduju všechno doporučené, uběhne hodně vody. Pomohli jste mi nejen tím, že to nemusím sama vyhledávat, ale také svým zájmem. Já se snažím jíst zdravě, ale ne zas nějak přísně dietně, a hladovět bych vůbec nevydržela. Taky se snažím nemyslet na to, co bylo, ale žít co nejhezčím způsobem. Zatím všechno klape, ale ta hrozba je ve mně pořád někde hluboko uvnitř. Nemluvím o tom s nikým, abych "neobtěžovala" a tak vám děkuji, že vy jste mě vyslechli. Ještě se ozvu.

Jarmila (Ne, 29. 3. 2009 - 14:03)

Rakovina?
Dieta nebo hladovka s přísunem enzymů a vitamínů. A dostatek čisté vody.
Žádné maso a bílé jedy.
Čištění těla i mysli. Zpytovat svůj způsob života a myšlení.
Příležitost začít od začátku.
Přírodní přípravky na podporu imunity (aloe vera, Colostrum...) jsou vhodné.
Myslím, že tohle už je dostatečně známá věc, jen lidi se pořád brání, a pořád hledají pomoc zvenčí.
Lékaře, léčitele...
Přitom svůj klíč k uzdravení drží každý sám.
Je to rok, co jsem se takto dostala z jedné z nejagresivnějších rakovin. Dnes jsem jiný člověk, ale především duševně.
jarap"tiscali.cz

alt1 (Ne, 29. 3. 2009 - 13:03)

Dajo,

ke Tve otazce, z oblasti, kterou se zabyvam ja. Osobne bych doporucoval necekat az prijde recidiva, ale zacit s prevenci, jestlize prijde recidiva driv, je to i popis lecby.

Nejprve doporucuji procistit si streva a jatra, pripadne i dalsi organy. Streva serii klystyru nebo Šankha Prakšalánou nebo hydrocolonem.
Jatra napriklad podle Cingrose Sam sobe doktorem, asi to chce delat presne podle navodu, ja jsem to trochu odflaknul a moc mi to nefungovalo. Ale dokonale zabira metoda podle dr Hudly Clark, mohu poslat navod.

Dal bych radil pust. Idelne si prostuduj stranky www.pust.cz. Kdyz budes mit problemy, muzes tam dat dotaz. Ja jsem to absolvoval 5x. Ackoliv tomu leckdo neveri, pri pustu neni hlad.
A kdyz organizmus nezatezujes stravou a lekama, dokaze se sam lecit a cistit.

Dale doporucuji prechod na syrovou stravu, vcetne doma vyrabenych stav ze zeleniny a ovoce. Viz www.vitarian.cz

A jako doplnek stravy nebo i jako hlavni navod doporucuji dietu Budwigove, zalozenou predevsim na smesi lneneho oleje a tvarohu. Proc a jak je popisovano na http://www.mwm.cz/CD/c97.htm.
V diskuznim foru na http://health.groups.yahoo.com/group/FlaxSeedOil2/ uvadeji asi 100 odkazu na lidi, kteri si jen touto dietou vylecili krome jineho i ruzne druhy rakoviny vcetne tech nejtezsich jako je napriklad rakovina slinivky. Jsou tam i 4 doklady o vyleceni rakoviny vajecniku.
Dieta Budwigova neni jen o prevenci a lecbe, ale dava vice energie i pri beznem zivote, jako i vse ostatni co uvadim.

Pokud by te zajimaly detailni postupy a dalsi informace, napis na alternativec1"seznam.cz
Doporucuju Ti, aby ses seznamovala sama s tim co Ti radim, predevsim si to vyzkousela a dal hledala v danem smeru. Az neco opravdu vyzkousis, tak sama pochopis, ze Ti to doda vitalitu a chut do zivota a pocitis, jak jsi omladla a pod. A pak se muzes rozhodnout co Ti vic vyhovuje.

Odkazy v cestine:
knihy dr Walkera zdarma na http://www.sk2.goo.cz/download/index.htm
www.pust.cz
http://www.mwm.cz/CD/c97.htm
Helmut wandmaker Co vam doktori nereknou
Budwig Johana Lneny olej
Nolfi Kristine Leceni syrovou stravou
kniha Cingros: Sam sobe doktorem
knihy Malachova
http://mujweb.atlas.cz/zdravi/zdrava-strava/celytext.htm
www.vitarian.cz

v anglictine:
www.cancertutor.com
www.curezone.com

Granvin (Ne, 29. 3. 2009 - 12:03)

Vyřadit ze stravy toxiny a tzv. bílé potraviny (bílá mouka, cukr, mléko) a jíst stravu kvalitní a racionální. To je základ.
Další důležitá věc je zajít si ke kvalitnímu kineziologovi (nebo karmalogovi aj.), aby odstranil bloky v psychice a poradil jak na sobě pracovat. Každopádně být v pohodě, vyhýbat se stresu ve všech podobách a chodit na procházky do přírody, do lesa.
Dál byliny a doplňky stravy. I když jsou věci, které je možné doporučit obecně, jako třeba v každém případě dva šálky Lapacho denně, dále třeba svízel, detoxikační byliny, vláknina, noni, nopalin, antioxidanty, culevit, chlorophyl aj., ale spíš by se to mělo doporučit podle konkrétního stavu pacienta.
Každopádně to lapacho pít začněte 2x200ml/den.

Reklama

Přidat komentář