Reklama

Léčba rakoviny bez chemoterapie a pomocí šetrných přírodních metod

Návštěvník (Po, 30. 3. 2009 - 21:03)

Ano, tak to je. Mé informace pochází od kamarádky, která byla věrná svému muži (a byli oba svoji první sex. partneři). Celoživotní věrnost obou partnerů je dnes asi velká rarita, moc spoléhat na ni nelze. Stejně má vliv asi jen na tuto nebo jen několik druhů rakovin.

Návštěvník (Po, 30. 3. 2009 - 21:03)

...anebo spát jen s jedním mužem celý život.
Předpokládám, že když žena za 20 let styku s jedním mužem, když žádného předtím neměla (to jsem prosím já, takový trochu vzácný případ), a logika mi velí, že pokud ani on nezahne, tak není šance se k viru (HPV) dostat.
Je to tak?

Návštěvník (Po, 30. 3. 2009 - 21:03)

Co to tu plkáte? Jarmila začala tím, že zvládla rakovinu bez lékařské péče. Pak přidala konizaci a že měla následovat chemoterapie? Pokud by byl po konizaci špatný nález, pokud by skutečně měla karcinom čípku, následovala by po konizaci druhá konizace nebo odejmutí celé dělohy a vaječníků.
O jakém falešném pozitivním nálezu tu plkáte? Co to jako má být? Nesmysl. A vy chodíte při údajném falešném nálezu na zákrok do nemocnice? Aby pak zjistili, že to bylo zbytečné? Zrovna vy, co odmítáte chemoterapii jdete pro nic za nic na nějaký zákrok? Laboratorní výsledky jsou spolehlivé, bez skutečného zhoršení ve výsledcích se na konizaci neposílá!!! A karcinom se pozná už z nich a tomu se přizpůsobuje i zákrok - je mnohem větší než pár milimetrů!!!
Někdo si tu dělá hodně blbou srandu!!!

Souhlasím s 19:18:58. Nejdůležitější je pravidelně navštěvovat gynekologa minimálně jednou ročně (pokud neurčí jinak). Hlídají se právě ty předrakovinové změny, aby se předešlo horšímu. Téměř ve všech případech je při pravidelných kontrolách včas odhaleno a zlikvidováno riziko vzniku rakoviny (jen vyjímky mají nález pouze hlouběji v hrdle, kde není vidět, a tím se na něj může přijít pozdě i při pravidelných prevencích, jako paní Marie Retková).

Existuje také zaručeně 100% prevence tohoto druhu rakoviny. Stačí se vzdát sexu.:-) Ideální pro jeptiška a kněze dodržující celibát.:-)))

no nevím... (Po, 30. 3. 2009 - 20:03)

"Rakovina?
Dieta nebo hladovka s přísunem enzymů a vitamínů. A dostatek čisté vody.
Žádné maso a bílé jedy.
Čištění těla i mysli. Zpytovat svůj způsob života a myšlení.
Příležitost začít od začátku.
Přírodní přípravky na podporu imunity (aloe vera, Colostrum...) jsou vhodné.
Myslím, že tohle už je dostatečně známá věc, jen lidi se pořád brání, a pořád hledají pomoc zvenčí.
Lékaře, léčitele...
Přitom svůj klíč k uzdravení drží každý sám.
Je to rok, co jsem se takto dostala z jedné z nejagresivnějších rakovin. Dnes jsem jiný člověk, ale především duševně.
jarap"tiscali.cz "

Daja (Po, 30. 3. 2009 - 20:03)

Pro 8:49:40
Tak přesně tyhle statistiky o malé pravděpodobnosti vyléčení u mojí diagnózy opravdu číst nemusím.
Ale všem děkuji za příspěvky.

Návštěvník (Po, 30. 3. 2009 - 19:03)

Tak pokud jsem dobře četla, Jarmile to zjistili na screeningu, takže asi k doktorům chodila. Pak ji vzali kus čípku (konizace), kde rakovinu potvrdili (stěry jsou právě často nejasné a falešně pozitivní), taky jsem to tak měla. Jenže u mně to stačilo, a byl pokoj. U Jarmily to patrně nebylo v pořádku ani pak, a tak ji chtěli ozařovat (nebo i chemo).
Ona se nedala a léčila se dietou.
Takto jsem to pochopila já, a je to naprosto logické a jasné vyjádření. Žádné mlžení v tom nevidím.
Naprosto jí to věřím. Nemám důvod nevěřit. A přeji jí to zdraví.

Jediné vyjádření o alternativním vyléčení a někteří mají potřebu to rychle zpochybnit a smést ze stolu. V tomto souhlasím s Danielou K.

Návštěvník (Po, 30. 3. 2009 - 19:03)

Ona totiž Jarmila celkem dost mlží, chvíli bez lékařů, pak najednou s lékaři atd. Může nám to být zcela jedno, ale protože by jí pár žen mohlo uvěřit, je dobré o tom pochybovat. Kdo ví, jak to celé bylo. Asi ji řekli, že by jí mohla třeba časem hrozit rakovina, pozvali ji na kotrolu a ta byla po čase O.K. Hlavně je důležité zdůraznit, že je nutné pravidelně chodit k lékaři!!!, jinak žena může skončit mezi těmi 400 ročně... a protože je to často rakovina mladých žen, tak také 400 rodin bez mámy

Daniela K. (Po, 30. 3. 2009 - 17:03)

Tak ale pokud jí bylo řečeno, že má rakovinu, a má podstoupit radioterapii a chemoterapii, proč jí to nevěříte? Myslíte, že to není možné, aby měla rakovinu? Co je na tom tak divného. Já jí věřím.
Pořád říkáte že žádnou rakovinu neměla, snad to musí vědět ona a její lékař, a ne někdo na diskuzi. Nerozumím tomu, že se jí snažíte vnutit, že snad žádnou rakovinu neměla.
Asi ano, když měla jít na chemo, ne, Nebo se to snad dělá preventivně?

Návštěvník (Po, 30. 3. 2009 - 15:03)

Děláš si srandu, Danielo?
Pravda, ta obecná (nikoli naše nebo vaše), je taková, že konizaci podstupují spousty žen právě proto, aby k žádné rakovině nedošlo a léčení chemoterapií nebylo třeba. Je to jednoduchý zákrok odstranění kousku tkáně. K rakovině by se dopracovala nejdříve až za dalších několik let, kdyby tento zákrok nepodstoupila. Pak teprve by možná nějaká chemoterapie padala v úvahu.
Jarmila se chytla sama. Podobně jako se co chvíli chytá Granvin. V prvním příspěvku psala, že si pomohla sama, jak záleží jen na nás...... a pak že jí byla provedena konizace lékařem. To není samoléčení. Přímo tu odporuje sama sobě stejně jako běžně známým faktům a postupům.

Daniela K. (Po, 30. 3. 2009 - 14:03)

To by mě zajímalo, proč vám Jarmila tak vadí. Snažíte se jí nachytat na nějaké odborné nevědomosti. Těžko to asi všechno může vědět, tohle pro pacienta není důležité.
Nejspíš tu chtěla jen na vlastním příkladu říct, že se dá rakovina vyléčit bez chemoterapie a radioterapie. Ale to vy nechcete slyšet, vy se snažíte ji obvinit ze lži. Jen aby "vaše pravda" nebyla ohrožena.
Kdo chtěl, tak si z jejího příběhu vzal co potřeboval.

Návštěvník (Po, 30. 3. 2009 - 14:03)

Jarmila: nevíš o čem mluvíš, a nebo spíš pěkně houpeš!
Rakovina čípku i všechna přednádorová stadia se poznají z běžné cytologie. Někdy pro doplnění ještě biopsie. Odstraněný vzorek se posílá na histologii nejen pro určení stupně, ale hlavně, zda bylo odstraněno až k okraji. Jaký byl tvůj nález? Bylas na konizaci jehlou nebo nožem?
Bez nálezu na cyto nebo negativní HPV??

Šanci má každý, dokud je živý, o tom snad není sporu. Jen někdo velkou a někdo třeba jen maličkou. I ten s nepatrnou šancí někdy zůstává ještě dlouho potom na světě.:-)

Formol (Po, 30. 3. 2009 - 13:03)

Jarmile, opět lžeš. U Tis je konizace léčebná prakticky vždy, u nižších stádií T1 je samotná konizace mnohdy také terapeutická (ale nelze zaručit, proto se doporučuje radikálnější výkon). Je jasné že jen trapně kličkuješ a to, co píšeš, jen ad hoc přizpůsobuješ tomu, co na tebe vyplave za špínu...

Jarmila (Po, 30. 3. 2009 - 13:03)

Nechci nikoho přesvědčovat o tom, jestli jsem měla nebo neměla rakovinu.
Ale chemoterapii a radioterapii asi nenabízeji jen tak někomu. Podstopila jsem jen konizaci (z čehož teprve pořádně tu rakovinu poznali. Na chemo a radio jsem nešla. Odmítla jsem.
Trvalo více než rok, než jsem byla bez nálezu.
A myslete si co chcete. To není důležité. Píšu tu jen pro ty, co jsou nemocní, že mají taky šanci. Jen nesmí čekat na zázraky zvenčí.

Formol (Po, 30. 3. 2009 - 11:03)

to Jarmil
- poševní cytologie se občas používá promisque, i když jde technicky o dnes již nepoužívané vyšetření

- L-SIL, kterou tu prezentuješ jako "nádor" nebo jako "falešnou pozitivitu" (chápeš vůbec pojem falešná pozitivita), je jen změna ve vzhledu buněk, která v 60-80% sama vymizí. Byl(a) jsi vůbec někdy u gynekoga, nebo jsi si dagnostikoval(a) rakovinu věštěním z koule

- nebo by tě přišli zabít vdovci po všech těch, které jsi přesvědčila, že konizace je zbytečná? Jen jsi obecně plácla, nepopsala jsi způsob - je tedy více než pravděpodobné, že jsi podvodkník(ce), který doporučí své "zázračné kapky"....

Návštěvník (Po, 30. 3. 2009 - 10:03)

Jarmila žádnou rozjetou rakovinu neměla

Návštěvník (Po, 30. 3. 2009 - 08:03)

Granvin: Plkáš ty. Nevíš, na co si u tohoto konkrétního dát pozor, tak jak chceš někomu pomoct? Kdyby z tebe padaly nějaké odborné znalosti, řekla bych si, že by na tvé bylinářské poradně něco mohlo být. Jen se vykrucuješ bez jediné konkrétní odpovědi.
__________________
Daja: měla jsi velké štěstí (šance u rakoviny vaječníků jsou velmi malé, 5 - 10%?). Možná nad tebou někdo držel ochrannou ruku, ještě jsi neměla vybrán čas.;-)
Z tipů alt1 se dá vybírat.

__________________
Jarmila: O jakých "falešných pozitivních výsledcích" to mluvíš?
Nechci se tě dotknout, ale z posledního příspěvku to vypadá, že jsi měla jen zhoršený cytologický nález - pár změněných buněk. A u toho není vyjímkou, že si u mladých žen s dobrou imunitou tělo poradí samo. Při nízkých hodnotách se tělo jen hlídá. Buď si poradí nebo se napadené buňky odstraňují drobným šetrným zákrokem (úspěšnost zákroku je 95%). Zatím není prokázáno, že by nějaká metoda na posílení imunity v tomto případě výrazně zabírala. Pár změněných buněk ještě není rakovina.
Jestli jsi bez potíží, co očkování? Neuvažovala jsi o něm?
Při výzkumu v USA byla zjištěna přítomnost Human papillomaviru na čípku u 60% dvacetiletých žen. Do 18 měsíců bylo 81% z těchto 60% bez přítomnosti tohoto viru způsobujícícho rakovinu.

Jarmila (Po, 30. 3. 2009 - 07:03)

Jako každá žena, jsem chodila na stěry. Není to léčba, je to screening, tedy vyhledávání možných rizikových případů s přednádorovými změnami. Většinou jde o falešně pozitivní výsledky. U mě tedy nešlo.

Formole, termín "poševní cytologie" je něco, co sis zavedl do své lékařské terminologie sám?
Čípek je součástí dělohy (proto se mu říká děložní čípek), a ústí do pochvy. Viděl jsi někdy vaginu jinde než na obrázku?
A vůbec nerozumím Tvé poznámce o mužském mailu. Přece v názvu mailu můžeš mít třeba jezis.kristus"volny.cz, nebo cokoliv jiného.
Na diskuzích tohoto typu není radno sdělovat celé své jméno adresu, protože je dost těch, co by člověka za jeho vyléčení rádi ukamenovali. Jen proto, že neodpovídá jeho představám o standardním postupu léčby.

Své vyléčení jsem zhruba popsala. Chtěla jsem jen přispět k tématu a ne se tady hádat. Nepotřebuji obhajovat svou pravdu před těmi kdo mi nevěří. Chtěla jsem být povzbuzením pro Ty, kdož si myslí, že rakovina je konečná, nebo přinejmenším že bez chemoterapie a ozářek nepřežijete...
Všechno je to v hlavě, ne v orgánu, který je postižený.

Formol (Po, 30. 3. 2009 - 02:03)

Hlupáku, najdi si něco o poševní cytologii. Když už chceš něco napsat, tak alespoň jednou v životě zkus i myslet a pochopit, že nic neumíš, nic nevíš a tak bys měl alespoň použít internet a hledat. Info o poševní cytologii lze snadno nalézt i v češtině.

Formole (Po, 30. 3. 2009 - 01:03)

To o té kazuistice mužo-ženy s karcinomem čípku bude určitě nejužitečnější dílo celého klubu Sysifos, i když nechci podceňovat tvé kolegy. Určitě to napiš. třeba pak povýšíš a nebudeš muset dohlížet na tuto diskuzi.

Granvin (Po, 30. 3. 2009 - 00:03)

Formol
Tak jednou vše přisuzuješ spontánímu vyléčení a najednou musí být Jarmila lhářka, když tvrdí, že se vyléčila bez lékařů?
Kurňa, udělej si v tom trochu pořádek.

Reklama

Přidat komentář