Reklama

Léčitelé

Návštěvník (Út, 23. 6. 2009 - 11:06)

Doktoři opravdu nejsou všemocní v oblasti léčby, slovo vyléčit už téměr vymazali ze slovníku, takže být doktorama, tak se tu nevytahuju tím, jak dlouho studovali.
Pro mne není důležité jak dlouho studují, ale co umějí. A zdá se, že například v oblasti jak oni říkají autoimunitních nemocí umějí pouze potlačovat příznaky a vykládat, že jsou ty nemoci dědičné a tedy neléčitelné. Přestože je lze léčit změnou životospravy, ale to se na medicíně nebere, protože z toho není moc peněz.

jajka (Út, 23. 6. 2009 - 11:06)

Znáte někdo Břetislava Nového z Pardubic?Máte s ním nějaké zkušenosti?Neznáte někoho,kdo dokáže vyléčit migrénu?Děkuji.

Návštěvník (Út, 23. 6. 2009 - 11:06)

Je dost lékařů, co řeknou na rovinu, že člověk musí začít u sebe. S čím něco dělat lze a za jakou cenu a na co nemají nic.
Říkají i to, že část je genetika, že nejsou všemocní atd. atd.

Každý doktor ti řekne, co způsobuje (zhoršuje vysoký tlak), jaká opatření udělat nejdřív a pak zkouší léky. A zrovna léky na vysoká tlak mají minimum negativ a hodně pozitiv!

Návštěvník (Út, 23. 6. 2009 - 10:06)

Je škoda, že se medicína studuje tak dlouho a přitom doktory neučí, jak člověka vyléčit. Doktoři jsou vlastně jen dealeři fermaceutických firem.

Když ještě v tomto století medicína neví jak trvale vyléčit vysoký tlak tak se nedivte vzdělanci, že člověk hledá pomoc jinde.

Je super, že se lékaři dovzdělávají celý život, bohužel pouze jak předepisovat prášky nebo jak uříznout místo, kde je zrovna problém, ale ne něco vyléčit.

pro Granvina (Út, 23. 6. 2009 - 09:06)

text

Granvin (Út, 23. 6. 2009 - 03:06)

Jožka
Nevím jestli jsem četl zrovna jeho svědectví, ale několik obdobných svědectví (určitě i na stránce, kterou zmiňuješ) jsem četl. V podstatě ale pro mě nejsou podstatné, nýbrž a protože i já bych mohl podat svědectví o tomhle tématu a to nejen ze svého případu, protože se zabývám i pomocí lidem, kteří se dostali do problémů v této oblasti. A ze svých zkušeností ti mohu potvrdit, že to není tak černobílé jak to podává církev. Tím jí nekritizuji, ona má dobrý důvod proč před tím tolik varuje, chrání tím své ovečky před rizikem.
Tady bych upozornil, že zaměňuješ dva rozdílné pojmy, alternativní medicína je něco jiného než léčitelství. Ty zde kritizuješ především léčitelství. Osobně se zabávám alternativní medicínou, ale k léčitelství mám také blízko. Vím, že jsou léčitelé, kteří nejsou čistí, sám vím o pár příkladech, ale také vím o léčitelech, kteří čistí jsou a oni také ve své praxi vedou lidi k Bohu a učení Krista. Pokud jsi slepě přesvědčen o pravdě toho, co píšeš, tak nemá smysl tě přesvědčovat. Pokud jsi ale ochoten naslouchat, tak to smysl má.
To, co popisuješ ty je příklad řady léčitelů a také reiki. Tam na čas problém "odstraní" - lépe "překryjí", a ten po určité době propukne ve větší síle. To ale není dáno ďáblem, ale tím, že se léčba neuskutečnila na nejhlubších úrovních, a k tomu je potřeba změna samotného člověka.
I když tě to jako křesťana asi namíchne, tak řada proroků apod měli léčitelstké schopnosti. Mezi nimi i Ježíš. Ano, byl to Boží syn, ale také řekl "Bohové jste", a tedy i my jsme Boží děti a může nám být dána moc ve jménu Boha léčit.

Chápu, proč před tím varuješ, a je to dobře. Sám také varuju lidi, aby si nehráli s ohněm. Ale dej si pozor, abys nesoudil, neodsuzoval. To nenáleží tobě, protože "Nesuď a nebudeš souzen." Nesuď Boží dílo, a dar léčit lidi je Božím dílem, a tak by mělo být i bráno. Místo toho se modli, ať jsou šťastny všechny bytosti.

Jožka (Po, 22. 6. 2009 - 19:06)

Granvin

A co když to černobílé je ?, nevím zda jsi četl to svědectví Libora, ale něco obdobného co popisuje on co prožíval během doby kdy se snažil ze všeho vysekat mám za sebou taky, skoro dva roky jsem slyšel různé praskání v pokoji, někdy mě to i obudilo i ze spaní, prožíval jsem hrozný strach, skončilo to až po modlitbách osvobození, a bylo toho ještě mnohem více...vím co za jakýmkoliv léčitelstvím stojí, jsem o tom naprosto přesvědčen, případů jako je ten můj, Libora, znám dneska už nespočet, proto víceméně píšu i na toto forum abych každého upozornil na skrývající se nebezpečí které alternativní medicína sebou skrytě nese a to co se může na začátku zdát jako pomoc pro nemocného končí ještě daleko hůř, ikdyž to někomu může fungovat i mnoho let, pak se to většinou sesune během krátké doby jako domeček z karet a dotyčný je na tom tak zle že to může končit i smrtí, stojí za to si zahrávat s něčím co není zas tak jasně prosvětlené jak to popisují léčitelé ?, znám se osobně už asi s pěti křesťany co se věnují lidem kteří do těchto věcí nevědomě zabředli a dostali se tak do velkých problémů, jedná se o přímočarou věc, všichni se shodují ve všech bodech naprosto stejně, což ezoterika sama o sobě je tak obsáhlá, že v mnoha případech jeden tvrdí to a druhý naprostý opak...za zmíňku ještě stojí že v Bibli je na tyto věci taky jasně upozorněno v tom smyslu že je to ohavností před Bohem a kdo tyto věci bude dělat bude stíhán utrpením..zajímal jsem se svého času o mnoho druhů alternativních směrů a duchovních cest, všechny byly jen bludnými kruhy, kdo hledá realitu ať jde cestou Pána Ježíše..moje uzdravení z depresí (byl jsem doktory brán za vážný případ, onemocněl jsem od svých sedmnácti let a v době kdy jsem se začal zajímat o léčitelství a kdy jsem potom z něj vycházel jsem klesl tak hluboko že jsem čtyři roky po sobě byl půl roku na nemocenské, kdy jsem nebyl schopný normálně dělat v zaměstnání) je jen potvrzením toho co píšu, jsem dneska úplně jiný člověk, díky Bohu za to

Granvin (Ne, 21. 6. 2009 - 20:06)

Anonym
Základ studia orientální diagnostiky a TČM je pět let. Odborníkem se člověk může stát tak po dalších pěti letech praxe. Je ti to málo? A to mám ještě studovat 6 let? Abych byl jen napůl doktorem? Promiň, ale jsi se zbláznil...

Jožka
Chápu tvůj náhled, ale nic není černobílé, jak to mnohdy podává církev.

Návštěvník (Ne, 21. 6. 2009 - 18:06)

Léčitelé, léčitelé,
jděte všichni do prdele.
Nevíte ani co je uvnitř těla,
za to konto vám roste jako z děla.
Jste jen sprostí podvodníci,
do basy vás zavřem všecky.

Jožka (Ne, 21. 6. 2009 - 18:06)

;
20. 6. 2009 20:04:28,
jozka netrpi jen depresi, ale take blbosti
jak pise, tak se lecil sam, podle nejakych kurzu odpovědět >>
;
20. 6. 2009 20:27:51,
Deprese patří do rukou psychiatra, pokud tento chce také používat nějaké alternativní metody, je to jeho zodpovědnost...
určitě ne do rukou léčitelů či alternativců jakéhokoliv typu...

Dnes jsem úplně zdráv...možná máte pravdu že jsem dojel na svoje riskování s léčiteli, ale přesto neznáte ani z jednoho procenta všechny okolnosti kterými jsem si prošel, takže nějakých závěrů se prosím zdržte, není ani pravdou že to bylo normálním jevem po vysazení, ještě když jsem se léčil pouze léky a zkoušel je před tím vysadit, tak mi stačil měsíc nato abych byl donucen zpátky po nich sáhnout ... nechci tady dopodrobna vypisovat problémy léčitelů, ale v krátkosti bych se o pár věcech zmínil - jakékoliv síly které léčitelé používají nejsou jejich přorozenými schopnostmi, ale jde tu o něco jiného..vím o jednom léčiteli, který za pomocí virgule hledal geopatogenní zony, celou dobu co tyto dovednosti využíval měl za to, že jsou součástí jeho bytosti, ovšem jednou se doslechl, že nemusí přímo být na nějakém pozemku a tam procházet místo od místa a hledat ony zony, ale že tyto geopatogenní místa může hledat klidně z pohodlí svého domova za pomocí virgule, papíru a tužky, kdy si tento pozemek jen načrtnul a virgulí začal hledat..a ono to fungovalo úplně stejně jako by se na onom pozemku nacházel , tehdy mu došlo že to nejsou jeho schopnosti, ale že za tím stojí pro něj neidentifikovatelné síly...posílám odkaz svědectví mého kamaráda, který se léta zajímal o léčitelství a sám aktivně na této rovině působil, věřím tomu že některé z Vás to osloví ... http://www.jesus.sk/svedectvi/okultismus---osobni-svedectvi

Návštěvník (So, 20. 6. 2009 - 22:06)

Naopak, řada psychiatrů má k alternativní medicíně dost kladný vztah, někteří tak kladný, že si zakládají různá alternativní centra atd..konec konců Mudr. Jonáš je přece psychiatr.. .Opravdu ale nevím, proč by lékaři, vysoce vzdělaní,6 let studia, atestace, měli respektovat nějaké léčitele s pochybnou kvalifikací. Vždyt ať si léčitel také vystuduje medinu a bude mít obojí...jinak mj. léčbu smí v naší zemi poskytovat pouze lékař...takže Vy žádnou léčbu s nikým konzultovat nemůžete...

Granvin (So, 20. 6. 2009 - 21:06)

Anonym
Psychiatr (v naprosté většině případů) není školen v alternativní medicíně a tedy s ní neumí pracovat ani posoudit její vhodnost. A bohužel, dokud se nezačnou "léčitelé" a doktoři respektovat, tak budou muset pracovat odděleně a nezávysle na sobě. Osobně bych byl rád, kdybych mohl léčbu konzultovat s klientovým lékařem. Škoda:(

Jana (So, 20. 6. 2009 - 21:06)

Léčitelé??? Jsou lháří a podvodnící!!!

Návštěvník (So, 20. 6. 2009 - 20:06)

Deprese patří do rukou psychiatra, pokud tento chce také používat nějaké alternativní metody, je to jeho zodpovědnost...
určitě ne do rukou léčitelů či alternativců jakéhokoliv typu...

Návštěvník (So, 20. 6. 2009 - 20:06)

jozka netrpi jen depresi, ale take blbosti
jak pise, tak se lecil sam, podle nejakych kurzu

Granvin (So, 20. 6. 2009 - 18:06)

Deprese alternativou vyléčit jde, ale má to dělat odborník. Další věcí je, že postup je takový, že člověk užívá současně léky i alternativu a léky vysazuje průběžně v závyslosti na aktuálním stavu a po konzultaci s psychiatrem.

Návštěvník (So, 20. 6. 2009 - 13:06)

Jenom člověk naivní léči deprese za pomoci alternativy...
deprese nejsou legrace, ale velmi vážná diagnoza
to co popisujete, je zcela běžný jev...

Jožka (So, 20. 6. 2009 - 09:06)

Osobně od jakýchkoliv léčitelů odrazuji, to co se zdá jako pomoc kterou dotyčný na nějakou dobu pocítí se později může nejen vrátit ale ještě daleko zhoršit..udělal jsem dost tvrdou zkušenost, léte jsem trpěl na deprese, začal jsem se zajímat o alternativní medicínu a začal jsem navštěvovat jedno léčitelské shromáždění, konkrétně ,,společenství Bruna Groeninga", při návštěvách jsem pocítil ulehčení, mohl jsem dokonce po nějaké době i vysadit léky, ale vydrželo mi to asi jen půl roku po vysazení, pak se všechno vrátilo v takové míře že jsem skončil v psychiatrické léčebně, trvalo mi skoro tři roky než jsem se z toho vysekal úplně a skutečně jen dík Bohu že jsem dnes tam kde jsem, nebýt mých věřících přátel tak tu dnes nejsem...ikdyž je to možná troufalý výrok, zjistil jsem co stojí za léčitelskými silami ve skutečnosti...klidně se s Vámi o tom budu sdílet, můj email je eyess"email.cz

Honza (So, 13. 6. 2009 - 16:06)

Jestli léčitel funguje nebo ne se časem pozná na výsledcích. Já a moje rodina chodíme k manželům Hrdličkovým. Malá se zbavila angín, manželka migrén a já si léčím ekzém. Zkoušeli jsme kde co, ale tady jsme zůstali. Dcerka měla problémy ve škole se soustředením a nešlo ji psaní. Vše je teď o 100% lepší. Mají stránky www.lecba.ic.cz s podrobným popisem toho co dělají.

Nikol (Pá, 12. 6. 2009 - 14:06)

Že jde uzdravit v ČR i jinak a zdarma si můžete přečíst zde.
Svědectví Johna Průši, RR3, Box 284, PHILIPI,WV 26416-9584, USA o jeho zázračném uzdravení po modlitbě Mgr.Rostislava Klimta, AC Prostějov, které poslal namluvené na kartě:
Jmenuji se John Průša, žiji ve Spojených státech, ve státě Západní Virginie a tohle je moje svědectví o zázraku, který se konkretně mě přihodil. Asi před měsícem(Pozn.duben 2009) jsem se dostal do situace, kdy srdce mě začalo vynechávat, respektive arytmie dostala srdeční puls na 260 rytmů za minutu. Bohužel já jsem čekal a do nemocnice jsem se odhodlal zajet až druhý den ráno, kdy všichni lékaři se shodovali na tom, že jsem to vlastně v té době už neměl přežít. doktor Lyons M.D., který je známý specialista na celém východním pobřeží, srdcař, udělal karterizaci srdce a zjistil, že moje srdce funguje na 7% činnosti. To znamená, že nejsou ochotni moje srdce operovat. Zjistil také, žety tři tepny jsou ucpány, jedna na 60, druhá na 70, třetí byla ucpaná na 90%. Bohužel je srdce natolik zesláblé, že bych operaci v žádném případě nepřežil. Takže mě poslali domů.
Mezitím moji rodiče- můj otec je bývalý kazatel ostravského baptistického sboru v důchodu- se spojili s bratrem Rostislavem Klimtem, který je známý tím, že mu byl dán dar uzdravování.Promluvili s ním a dali mě telefonní číslo na bratra Klimta. Já jsem mu zavolal a on se se mnou pomodlil jak v jazycích, tak i svými slovy. Promluvili jsme si o mé víře a on byl navíc ještě ochoten poslat mi plátýnko, nad kterým se modlil s položením rukou podobně jako to dělal apoštol Pavel- když nemohl k nemocným, tak jim poslal kapesníček, nad kterým vyžádal uzdravení touto cestou- a poslal to.
Kapesníček přišel den před tím, než jsem se vrátil zpátky do nemocnice, a já jsem ho okamžitě použil- položil jsem ho na srdce a požádal jsem Pána, aby uzdravení, které už bylo přislíbeno, na mě vykonal.
Po návratu do nemocnice mě udělali novou kontrolu sonogramem a doktor Lyons M.D. mě říkal, že něco takového ještě neviděl, nebo respektive že ve své kariéře viděl jeden případ, kdy se srdce z tohoto vzpamatovalo, a to byla 24-letá žena. Mě je 54 a srdeční činnost mě za několik dní vyskočila ze 7% na 25%. Nechali mě v nemocnici další dva dny a pozvali doktora Lee M.D. z Charlestonu, což je jedna z nejznámějších klinik na operace srdce na celém východním pobřeží. Doktor Lee M.D. mě přijel navštívit, udělali další sonogram a zjistili, že moje srdce funguje na 45 %. Čemuž zase nikdo nechtěl věřit. Při této síle srdce byli ochotni mě operovat.
Operace proběhla bez problémů. vytáhli mě tepnu ze stehna a udělali mě třikrát bypasse přes ty tři tepny. Druhý den po operaci jsem už chodil, jedl jsem jídlo a vlastně celé oddělení srdcařské se chodilo na mě dívat.
Snad ještě jenom to, že asi za dva dny potom doktor Lee M.D. přivedl svého kolegu, který se jmenuje doktor Anderson M.D., srdcař, chirurg. Představil mě a řekl:"Toto je ten muž, o kterém jsem ti říkal". Adoktor Anderson M.D. přišel ke mě, podal mě ruku a řekl:"Bohu vzdávejte své díky".
A to bylo vlastně to nejlepší vystižení od chirurga- toho co se přihodilo jako zázrak, který cítím, že bych měl sdělit ostatním. Za 5 dní mě pustili z nemocnice domů. Nyní je to měsíc po operaci a cítím se naprosto v pořádku. Takže toto je moje svědectví a doufám, že ho někdo přepíše a že ho bude možno rozšířit mezi lidi.
Pozn..Pan Klimt má tel.732887319

Reklama

Přidat komentář