Reklama

Léčitelka Suchánková

ale ona v tom n (Út, 19. 10. 2010 - 19:10)

léčitelství není...Tedy pokud nepočítáte tak dvě návštěvy ročně. Jiřího jsem osobně velmi dobře znala a vím, že ho její nezájem velmi mrzel. Tyto schopnosti se opravdu nedědí, ale dají se naučit - a může se je naučit téměř každý. Ale umění je to rozvinout do té míry, jako to rozvinul Jiří. Jeho schopnosti se objevily po klinické smrti, kterou prodělal.

zdenka (Út, 19. 10. 2010 - 12:10)

Fakt velmi...Objektivní, je fakt že neumím vědecky vysvětlit co je Crohnova a Menierova choroba, ale vím moc dobře, jak se obě známé cítili. O nemoci obě ví díky lékařům, ale jinak nepomohli, pouze řekli diagnózu.
Nedělejte laskavě z lidí hlupáky, objektivní. Moc dobře umíme rozeznat, že je nám, nebo našim blízkým mnohem lépe :-)

Objektivní (Út, 19. 10. 2010 - 10:10)

A s čím se léčila? Mám... Fakt velmi "úžasný" příspěvek, akorát asi paní Zdenka neví , co je Crohnova a Menierova choroba, jinak by totiž nemohla takové nesmysly napsat!! Prostě asi ta paní tyto nemoci neměla :-)),...
Pan Petr je známý obdivovatel a "nosič kufrů" paní Suchánkové, takže ten by jistě tvrdil, že by paní Suchánková vyléčila naprosto všechny nemoce ??
Proč mít lékaře ?? Proč dlouze studovat lékařské fakulty, když můžeme jít k nevzdělaným léčitelům,....

petr (Út, 19. 10. 2010 - 00:10)

léčitelství není...No, v každém případě a jak to tak vypadá asi má lidí hodně. Na její stránkách se objevila informace, že musí omezit posílání fotek, protože toho má už moc. Jestli jsem to dobře pochopil, tak potřebuje čerpat energii. Nevim, kdo by to napsal na stránky, kdyby to nefungovalo a navíc bylo zadarmo? Ale všem skeptikům přeji hodně nápadů, jak to zase zpochybnit. Byla by tu nuda :-))

zdenka (Út, 19. 10. 2010 - 00:10)

její otec byl výborný...A s čím se léčila? Mám známou, která se před nedávnem u paní Suchánkové léčila a naopak pomohla velmi rychle. Její energii popisovala jako jemnou a příjemnou. Měla Crohnovu chorobu a po páté návštěvě byla pryč :-) A druhá známá chodí k ní s Meniérovou chorobou. Po páté návštěvě funguje normálně, sama jsem ji viděla, jak měla záchvaty a nemohla se ani pohnout. Říká že dneska o meniéru ani neví :-)) Nevím, asi jak kdo. Slyšela jsem zatím jen chválu, ale díky Bohu ji zatím nepotřebuju :-)

mm (Po, 18. 10. 2010 - 13:10)

její otec byl výborný...léčitelství není dědičné,ale je to darem od Boha. Má k tomu určitě dispozice, když v tom vyrůstala i získala užitečné rady, ale pocgybuji, že dosáhne stejných kvalit. Může být jedině svá.

nevím o nikom k (Po, 18. 10. 2010 - 11:10)

její otec byl výborný léčitel a moc hodný člověk, ale znám paní, která po jeho smrti navštívila i paní Suchánkovou a její stav se spíše zhoršil. Následně jsem hovořila s dalšími lidmi a zatím má paní Suchánková takové neprůkazné výsledky.

petr (St, 13. 10. 2010 - 17:10)

Ježíšikriste to je...a raději se podívej na tento film chytrolíne :-)
http://www.mustwatch.cz/film/lecba-rakoviny-zevnitr-healing-cancer-from-inside-out/

petr (St, 13. 10. 2010 - 16:10)

Ježíšikriste to je...:-) no comment

Zemřeli na účin (St, 13. 10. 2010 - 11:10)

Nemusíte mít o mě strach...Ježíšikriste to je magor!
Tupost, hloupost, zabedněnost, a rozdávání rad. Smrtící koktejl, který trumfne každou chemoterapii.

petr (St, 13. 10. 2010 - 10:10)

Názor pana Petra je takový...Nemusíte mít o mě strach pane objektivní :-) Vím jak bych se léčil s rakovinou. A rozhodně jsem zvažoval i možnost chemoterapie. Po smrti mého otce, tety a dalších blízkých, kteří zemřeli na účinky chemoterapie, jsem se jednoznačně rozhodl pro alternativu a jsem si jist že správně.
Od té doby jsem poznal spousty lidí, kteří kašlou na chemo a vyléčili se :-) Můte si tedy myslet co chcete, ale netvrďte, že víte jaké mám znalosti či zkušenosti, nevíte o mě vůbec nic :-)

Objektivní (St, 13. 10. 2010 - 00:10)

Souhlasím s Vámi, že je to... Názor pana Petra je takový jaký je, prostě vyplývá z neznalosti problématiky. Pod pojmem "chemoterapie" se skrývá široká škála léčby, tedy nejenom léčba zhoubných nádorů, ale i infekčních onemocnění.
Chemoterapií je nesmírná spousta, s různými vedlejšími účinky.
Ono se to hezky kecá a radí, když to rozhodovaní není na Vás, že pane Petře, ale moc by mně zajímalo, pro jaký způsob léčby by jste se rozhodl Vy, kdy by jste byl té situaci, rozhodně Vám nepřeji možnost tohoto rozhodování,....
Pokud dostane pacient poučení a velkou míru naděje, proč by nevyužil té šance na život pomocí chemoterapie ??? Ale Pro Vás pane Petře by mělo platit víra tvá tě uzdraví,....Ale takoví, jako jste vy jsem poznal na onkologii, leželi na kapácích a doufali, věřili, mnozí se plně uzdravili,..
Jinak na sobě stále hledám ty následky chemoterapie, ty co byly již dávno vymizely, zůstal mi život, práce manželka a děti a také boj proti tmářství neodbornosti a nesmyslnému myšlení.
Každý jsme tvůrcem svého myšlení i názoru, já Vám ten Váš pane Petře neberu, ale mějte ho stále,i v budoucnu,.....

petr (Út, 12. 10. 2010 - 20:10)

Většinou s Vámi Petře...Souhlasím s Vámi, že je to otázka víry. Věřím, že lze léčit rakovinu i bez chemoterapie a samozřejmě, pokud někdo potřebuje pro posílení víry trpět vedlejšími účinky chemoterapie, pak ať. Je to jeho volba, nicméně jde to i bez jedů a bez zničení imunity, kterou v boji s rakovinou potřebujete. Osobně tedy moc nechápu ty, kteří potřebují nejdříve pořádně trpět, než začnou o život bojovat.

Sára (Út, 12. 10. 2010 - 19:10)

Doporučuji se podívat i do časopisu Porozumění odkaz je v předchozí adrese.

Sára (Út, 12. 10. 2010 - 19:10)

http://www.maitrea.cz/magazin/smrt-je-prirozena-soucast-zivota-rozhovor-s-bhagatem
Tohle tak trochu vysvětluje, proč se u nás léčí nevyléčitelné. Tedy myslím v tom lepším případě.
Jinak jsou v tom pochopitelně na prvním místě peníze.

Sára (Út, 12. 10. 2010 - 07:10)

Myslím, že děkovat bohu za...Většinou s Vámi Petře souhlasím, ale s tím, že by člověk přišel na chemoterapii bez přispění vůle Boží ne. Myslím, že i v tom, že někoho ze zoufalých lékařů nad umírajícím pacientem napadlo, zkusit tyto tvrdé normálně nebezpečné látky, že to je myšlenka vnuknutá Bohem. Je to velice chytrá a opravdu v ledčems převratná léčba. Jiná otátázka je, zda každého, komu je chemoterapie aplikována, vyléčí. Vedlejší účinky jsou někdy velmi silné a pacient umírá v mnohem těžším stavu, než - li by byl, kdyby se chemoterapie neaplikovala. Je to ale na rozhodnutí pacienta samého. Pokud si chce pomocí chemoterapie zachránit či prodloužit život a dyskomfort podstoupit, tak je rád, že je mu tato velmi finančně náročná léčba nabídnuta. Naděje je velmi silná životní síla. Je otázka, zda víra v chemoterapii dokáže vyléčit.

petr (Út, 12. 10. 2010 - 01:10)

"...lidé po lymfomech...Myslím, že děkovat bohu za chemoterapii je trochu unáhlené "stvořil ji člověk", bohu spíše děkujte za život a zdraví.

To, že žije spo (Po, 11. 10. 2010 - 12:10)

To, že žije spousta lidí..."...lidé po lymfomech se ze 70% zcela uzdraví, chemoterapií,biologickou léčbou." Také jsem pacientka, která si prošla chemoterapií, měla jsem Nehodkinův lymfom, je mi 23 let a díky Bohu, že chemoterapie existují. Pane objektivní, s tím s Vámi souhlasím, ale v některých věcech, ohledně léčitelství, nesouhlasím. I když setkala jsem se s jedním léčitelem, který mamce "rozdrtil" žlučníkové kameny a mamka měla za rok akutní žlučníkový záchvat, a musela na operaci, po této zkušenosti jsem měla stejný názor, jako Vy. Ono jde asi o lidi (léčitele), se kterými se člověk setká a také o víru v to, že to všechno funguje. Já sama jsem nyní v kontaktu s jednou léčitelkou...

petr (So, 2. 10. 2010 - 12:10)

Není tato paní Suchánková...Ano, je dcera zesnulého Jiřího Vojáčka.
Má to i na svých stránkách - http://lecitelvojacek.cz/
http://biotronik-suchankova.cz

jo (Pá, 1. 10. 2010 - 20:10)

Ne, nic takového se mi...každý by to neunesl, jde o lidskou odvahu-já teda taky takovou nemám

Reklama

Přidat komentář