Reklama

Oberon nebo Aurum 3x - máte zkušenost s diagnostikou?

Mirek (Čt, 1. 11. 2007 - 16:11)

Pro Pavla a ostatni:
Neco vam prozradim, zkratky mi nikdy nic nerikaly a rad nazyvam veci celym nazvem, kdyby jste tak ucinil, vedel bych hned o cem to hovorite.

Tak to shrnu, oberon teda neumi zjistit chybejici organy v tele, ale musi se to rucne napsat do tabulky. Jak teda potom dokaze vubec zjistit jejich hyper nebo hypofunkci? Dobra budu mluvit vasi reci. Kazdy zivocich i jednotlive organy vydavaji nejakou energii a frekvenci, s tim bych souhlasil. Pristroj toto dokaze zachytit. Nicmene jakmile onen zivocich zemre, energie se ztrati a frekvence zanikne, tudiz stejne je tomu i v pripade odebraneho organu. S takovou se za chvili dostaneme ale k uplne necemu jinemu :-)
Kazdopadne dekuji za odborny vyklad, ale tohle vsechno je mi dobre znamo a nakonec je to popsano na strankach vyrobce. Me zajimaji prakticke informace. To ze ona graficka prezentace organu nejsou primo snimky klientovych organu je snad kazdemu jasne, ale ony barevne body na nich, grafy a ciselne hodnoty u patogenu jiz ano. Snad oboum je nam jasne, ze princip snimani presneho obrazu u CT je pomoci rotujiciho prstence s rtg paprsky a vytvoreni tak presneho obrazu vnitrku objektu a co snima oberon je jasne. Ale tady je otazka verohodnosti. Pokud ma clovek jiz nekde v tele znatelny nador, co je dle vas presnejsi a spolehlivejsi, odpovim si za vas, prave ono vami uvadene jako priklad CT nebo i tady si budete za oberonem stat? Pokud by diky tomu jiz ten clovek zemrel a mel to od vas na papire a vami podepsane, ze je ok, tak byste se pak asi divil.
Apropo predpokladam, ze pouzivate prave biolaz, kde po provedenem skenu je bud v seznamu rucne navolenem nebo automaticky predvolenem cervene zvyraznen onen problemovy organ nebo misto, to vsechno zname, me ale zajimaji fakta ne teorie fungovani pristroje, ktery je mi znam. Svym zpusobem vam onen p. Troian dosti posramotil povest, kdyz tady uvedl jiste informace o pochybne funkcnosti prave biolazu, kteri vsichni pouzivate a nemate k nemu ani poradny manual, kdyz uz to tady nekdo nadhodil, fakt dobry :-(

Ok tak to prelozim pro vsechny do cestiny, aby i ostatni chapali onen princip (neberte to zase jako slohovou praci) :-)
Diagnostika pristroje je zalozena na rozboru promennych magnetickych poli testovaneho cloveka. Pristroj pracuje tak, ze svou cinnosti vyvolava urcitou bio-elektrickou aktivitu mozkovych neuronu. Diky vyvolani tohoto podnetu pak vyberove zesiluje trigry (pozn. trigry umoznuji reagovat na udalosti kontrol, na hodnoty vlastnosti kontrol nebo na datove hodnoty)
zachycený signal, ktery by byl jinak tezko odlisitelny od nemenneho pohybu nebo kolisani, zameruje polohu jejiho vzniku a rozsifruje v nem obsazene informace. Ty jsou pak v digitalni podobe prenaseny do pocitace.
Kazdy organ a kazda bunka ma sve vlastni frekvence (jejich vzorky jsou ulozeny v pameti pocitace), ukazuji stav vymeny informaci mezi tkani a prostredim. Sve charakteristicke frekvence maji rovnez i chorobne zmeny. Databaze pocitace obsahuje vzorky techto zmen ve vsech jejich postupnych stadiich. V uvahu je bran vek, pohlavi i ruzne obmeny techto zmen.

P.S. Kdyby aspon ucty, ale to, ze nedavaji provozovatele vysledky onoho scennu organismu klientovi v tistene podobe, jak to aspon dela velky guru p.Troian a ani se pod to nepodepisou, vypovida o mnohem, snadneji se z toho lze totiz vykroutit, nez kdyz to je napsano a podepsano, ze ano. Pokud uz nekomu sdelim nejakou diagnozu, tak mu to dam aspon na tom papire, nemyslite pani provozovatele? I tady co napisu je zaznamenano a nemohu to zaprit. A netvrdte mi tady, ze to biolaz neumi stejne jako metatron, ktery pouziva p. Troian.
Ze by strach z mozneho postihu, pri urceni spatne dg? To je totiz to, o cem tady ten anonym mluvi, doktor pokud nekomu urci spatnou dg nebo poda spatny lek je potahovan a vlacen po soudech, protoze vse je radne zdokumentovano. U vas klient vlastne nema v ruce nic, cim by vas mohl pripadne zalovat a jeste ani tu uctenku, ktera by aspon dokazovala, ze vas navstevoval, to ze diky tomu ani neplatite dane je vec druha, ale mene zavazna, fakt jste prima sorta :-(

No nic ja k tomu vsemu sve rekl, uvahu udelam na vazenem ctenari na co vsadi svoji zivotni kartu.

Mirek

Anonym (Čt, 1. 11. 2007 - 16:11)

Jo a jeste takze celkove vyhodnoceni tedy zalezi na schopnostech diagnostika ( treba p.T. ci p.Hedlove) tedy lidi bez vzdelani? Ano? Tedy KDOKOLIV si koupi "pristroj",cosi zmeri a na jeho " sikovnosti " zalezi, co odecte..dobry, no..dokud jde jen o potrav. doplnky sranda, pokud jde o rakovinu- prusvih..

Anonym (Čt, 1. 11. 2007 - 15:11)

Ja vim co to jsou neurony, docela dobre. Co si ale Vy predstavujete pod pojmem vyvolani aktivity? Vzdyt ja se rada poucim, jak si to predstavujete...jak ji vyvolavate..tedy otazka zni: jak vyvolavate urcitou ???? elektr. aktivitu mozk. neuronu..jinak je fajn, ze jste nam povedel,ze jste poskytovatel, myslela jsem si to hned:-)))ze v tom mate obchdoni zajmy....:-))

Pavel (Čt, 1. 11. 2007 - 15:11)

Udělejte taky něco sama pro sebe a studujte - např. http://cs.wikipedia.org/wiki/Neuron

Anonym (Čt, 1. 11. 2007 - 15:11)

Nemrhejte Pavle nemrhejte....vzdyt Vas nikdo nenuti...co si predstavujete pod pojeme bio elektricka aktivita mozkovych neuronu, prosim osvetlete nam to, nez odejdete na vzdy?Resp. pod jejim vyvolanim. A potom co jsou to ty osobite oscilace bunek a organu? A kdyz tam ty organy jiz nejsou, tak take osciluji? No ja myslim, ze skodu utrpeji provozovatele, ale par lidi snad dostane rozum, a to je dobry...no dam prednost treba CT a pod., ja fakt nechci ve svem zdravi spolehat na "odborniky" typu Hedlova a spol....mam se rada...

Pavel (Čt, 1. 11. 2007 - 14:11)

A zase se tady dva největší odborníci na všechno - Anynym a Mirek ukazují jako naprostí diletanti. Mirek ví všechno o Oberonu, ale ani neví kdo stojí za jeho vývojem. Pane Mirku, stačí se podívat na první stránku, kterou najdete na netu věnovanou tomuto přístroji a dovíte se, že IPP je Institut praktické psychofyziky. Vaše posměšku jsou někde na úrovni pubertálního jedince.

Vzhledem k tomu, že stále více nabývám dojmu, že ani Anonym neviděl přes záclonu záště žádný z těchto přístrojů ani z rychliků a nezvládl si seznámit ani s jeho nejzákladnější jeho principy, pokusím se o drobnou osvětu.

Diagnostika je založena na spektrální analýze vířivých magnetických polí měřeného biologického objektu. Přístroj pracuje tak, že svou činností vyvolává určitou bio-elektrickou aktivitu mozkových neuronů. Díky této iniciaci pak selektivně zesiluje trigry zachycený signál, který by byl jinak těžko odlišitelný od statistických fluktuací, zaměřuje polohu jeho vzniku a dekóduje v něm obsažené informace. Ty jsou pak v digitální podobě přenášeny do počítače.
Každý orgán a každá buňka má své osobité oscilace (jejich etalony jsou uloženy v paměti počítače), reprezentující stav výměny informací mezi tkání a prostředím. Své charakteristické oscilace mají rovněž i patologické procesy. Databáze počítače je naplněna etalony těchto procesů ve všech jejich postupných stádiích. V úvahu je brán věk, pohlaví i různé variace procesu.

Jde tedy o NLS (nelineární systém analýzy). Narazím-li sluchátka na lahev minerálky a začnu měřit, pak již z principu samého musí měřící trigry vždy nějaký signál zachytit. A ten vyhodnotí. Leč jako u každého systému do něhož vložíme chybné vstupní informace, získáme chybné informace výstupní. V počítačové hantýrce se používá pro tuto situaci odnačení GIGO (garbage in, garbage out - smetí dovnitř, smetí ven).

Jedním z rozhraní mezi obsluhou a počitačem jsou obrázky orgánů, jejich řezů apod. Nejde tedy o žádné snímky z nitra pacienta. Do těchto obrázků jsou zanášeny naměřené hodnoty. Tyto hodnoty v tomto módu zobrazení zachycují, velmi laicky řečeno, momentální harmonii, či disharmonii na danném místě tkáně. Na základě toho může operátor snadněji nalézt místa, která se právě necítí příliš fit. Toto nemá žádnou vypovídací hodnotu o tom, zda zde dochází k nějakému trvalejšímu patogennímu procesu. Jen to poněkud urychluje práci diagnostika, tím, že mu zvýrazní možná ložiska potíží, aby nemusel dělat analýzu všech proměřených bodů - jsou jich tisíce (a to by již takto časově náročné vyšetření neuměrně protahovalo - a ty balíky, které bysme za to, milý Anonyme, museli inkasovat, abych se vůbec uživili :-)) )
Analýza se provádí na porovnáváním naměřených oscilací vynesených do křivek s etalony uloženými v databázi. Čím vyšší shoda, tím vyšší pravděpodobnost správně diagnózy. To by snad ve zkratce stačilo. Pro mě je každá minuta neopakovatelná vzácnost, kterou chci věnovat něčemu přínosnému, a ne jimi mrhat tak jako Vy, milý Anonyme a to ještě ke škodě své i ostatních.

Anonym (Čt, 1. 11. 2007 - 13:11)

a on p.T nedava ucty? To je ovsem protizakonne...
jinak pribeh o tom ze Oberon meri energii chybejiciho organu je super. sci fi v Cesku coz? I kdybych tomu snad nahodou verila tak po teto info padam smichy... dobry fakt...vyoperovany zlucnik, ma energii-ha ha ha..tomu fakt nekdo veri?

Milada Nedorost (Čt, 1. 11. 2007 - 12:11)

Pro 12:16:58 (když se neumí představit...):
Aha, tak Vy tedy víte víc než já. Kdo jsou mí přímí příbuzní? Těžko "nevlastní" bratr...
Když jsem podstupovala "vyšetření", bylo mi řečeno od "přímých příbuzných", že cena je 2.500 Kč za jednoho. Odjela jsem domů, aniž bych platila a aniž bych věděla, kolik příbuzní zaplatí!!! A ta cena byla úplně jiná než uvádíte Vy. Kdyby pan Troian dával doklady o zaplacení, mohla bych Vám to ev. dokázat.
Pod článkem v AHA je podepsaný novínář nikoliv já, těžko za něj můžu zodpovídat, to se obraťte jinam.
Takže zase vedle...:-)

Anonym (Čt, 1. 11. 2007 - 12:11)

...znovu... dokazte, ze umite zabranit vzniku DM1 pote, co je autoimunitni proces nsatartovan, tj. da se merit ubytek beta bunek. Ze umite zabranit (oberonem, potr, doplnky) tomu ze nedojde k zaniku dalsich... Tvrdila jste, ze to jde. Neumite li..pak jste lharka..nemluvim o zlepseni psychickeho stavu atd... o vyrovani glykemiíi pomoci mnoha mereni atd. i kdyz ani zde nejake potravinove doplnky nezmuzou nic. Mluvim o tom, zda dovedete, jak jste tvrdila, odvratit vznik DM1. Reci o frustraci, padani z kocarku a jine blaboly nechme stranou, dokazte zda mluvite pravdu. Kdo, kdy, kde, jake byly hodnoty...kde se to da overti...jinak znovu LZETE..

Návštěvník (Čt, 1. 11. 2007 - 12:11)

Jestli je tu někdo lhářka, tak jedině a to prokazatelně p. Nedorostová s tou nalhanou cenou do Aha. Vím od jejích přímých příbuzných, že od začátku věděla, ža platili za všechna tři vyšetření 3.750,- kč a do novin NALHALA 2.500,- za člověka!FUJ

Návštěvník (Čt, 1. 11. 2007 - 11:11)

Paní Hédlová, vůbec nic si z něj nedělejte, on není frustrovanej, ale asi vypald z kočárku, když byl malej. A přímo na hlavu. Nemá ani zdání o spoustě věcí, ale plácá a plácá.
Mám vnučku s tímto problémem a vím, že se to dá velmi úspěšně potlačovat. On chytá za každé slovo. Takže vy když někomu pomůžete stabilizovat stav nebo ho hodně zlepšit, je to podle mě velký úspěch, ale tady se slovíčkaří. Dojde na něj, o tom nepochybuji.
Vám paní Hédlová děkuji za vysvětlení spousty věcí. Marie

anonym (Čt, 1. 11. 2007 - 11:11)

pro I. Hedlovou
zanik beta bunek se da napr. u pribuznych sledovat jiz od detstvi. Pres uzasne usili mnoha!!! vyzkumnych tymu se NIKOMU na svete nepodarilo zaniku zabranit. Zrejme jedina na svete!!! je pani Hedlova, ktera to umi pomoci potravinovych doplnku a Oberonu. :-))) ha ha ha. Opravdu skoda,ze NIKDO nezna ty, u kterych se podarilo zaniku zabranit. Vyzkumne tymy pracuji jak mohou, ale my mame pani Hedlovou, ktera proste poda potravinove doplnky, posle na Oberon a ejhle, autoimunitni proces pomine.. skoda ,opravdu skoda, ze nemate pro sva tvrzeni jeden jediny dukaz...proto tvrdim, LZETE pani Hedlova. A protoze lzete v tomto, lzete asi jinak. Vase reci o eneregiich mne neberou, dokazte, ze umite zvratit autoimunitni proces..u koho, kdy, kde ten clovek bydli, kdo to muze overit, kde byly provedeny testy atd. do te doby tvrdim JSTE LHARKA..a s prominutim "kecy" o me frustraci si usetrete, dodejte dukazy..vite rozumni lide z AM o diabetu 1 rikaji, ze se jedna o karmickou nemoc a rozumne priznaji ze neumeji nic..Vy jste zrejme vyjimka fakt svetova dovedete zvratit vznik DM..proc jeste nemate Nobelovu cenu? Jste jedina na svete!!!

pro proroka (Čt, 1. 11. 2007 - 11:11)

Jedna paní povídala a vy to upravíte, to je neštěstí. Určitě máte nějaké informace, ale hodně málo. S tou odebranou ledvinou je to tak, jak vám bylo odpovězeno. Ale to samé se týká i ostatních odoperovaných orgánů.
Opravdu záleží na znalostech obsluhy, ale to je vina pana Ernesta, který přístroje prodává a už neřeší, co kdo umí a neumí. Školení při koupi přístroje není povinné a stejně jedno je málo, ale to už je jiná kapitola.
Když se někdo budete chystat na vyšetření na Oberonu, dávejte si pozor, ke komu se objednáte. V tom je zakopaný pes. J.

pro proroka (Čt, 1. 11. 2007 - 11:11)

Jedna paní povídala a vy to upravíte, to je neštěstí. Určitě máte nějaké informace, ale hodně málo. S tou odebranou ledvinou je to tak, jak vám bylo odpovězeno. Ale to samé se týká i ostatních odoperovaných orgánů.
Opravdu záleží na znalostech obsluhy, ale to je vina pana Ernesta, který přístroje prodává a už neřeší, co kdo umí a neumí. Školení při koupi přístroje není povinné a stejně jedno je málo, ale to už je jiná kapitola.
Když se někdo budete chystat na vyšetření na Oberonu, dávejte si pozor, ke komu se objednáte. V tom je zakopaný pes. J.

__utma=22592180 (Čt, 1. 11. 2007 - 10:11)

Co se týká zobrazené ledviny, která už byla vyoperovaná, je nutné před vyšetřením zaznamenat její odstranění, k čemuž u každého orgánu slouží tabulka. Pokud se to neudělá, přstroj vyobrazí ledvinu nebo jiný orgán s energií, kterou měla před odebráním. Záleží na obsluze a jak to s přístrojem umí a co zná.

Návštěvník (Čt, 1. 11. 2007 - 10:11)

Mimochodem - pan Ing. Trojan není ze žádné Ukrajiny. Je z Moldávie, ale tady žije již více než 12 let. Jak jste si jistě všimli, má typické rysy pro tento národ, včetně černých vlasů a trošinku tmavší pleti. Jsem zvědavá, kdo tu napíše, že je Rom. To by se dalo s protiromskou náladou Čechů dobře využít, ne ?

Mirek (Čt, 1. 11. 2007 - 10:11)

Koukam, ze tady ta diskuze se nejak rozjela, ale pouze smerem, kde se nikdo nic konkretniho nedozvi, jenom same plky.

Na me vyzvy o konkretni presne pripady, sama vymluva, pritom klasicka medicina ve svych lekarskych studiich bezne tyto informace uvadi pane Pavle, staci se rozhlidnout na netu. Pokud se uvede pouze pohlavi, vek a problem, jak muze nekdo vedet, kdo se pod tim skryva? Prominte, ale vesteckou kouli jeste stale nemam, abych si mohl rici, no jasne to je prece Franta Motak z Dolni Lhoty 35 :-)

31. 10. 2007 16:17:08, Pavel pro Mirka
Špatně čtěte, milý pane Mirku, napsal jsem že Rusko financuje výzkum probíhající v IPP, které spolupracuje na zmíněných výzkumech i s IRI ve Stanfordu.

Co, ze se pod tou skratkou IPP vlastne skryva? Treba neco jako Integrated Performance Primitives nebo neco jineho? Rad se poucim a dozvim pro me neco noveho.

31. 10. 2007 16:30:16, Pavel pro Mirka
Omlouvám se všem ostatním, ale musím ještě reagovat na p. Mirka.
Pane Mirku, když už chcete vystupovat jako demagog, pak to dělejte aspoň trošku na úrovni... O CT jsem hovořil v souvislosti s certifikací a vy mi na to reagujete takto? Vždyť to čtou lidi, co si o takové diskusi pomyslí? :-)

Demagog? Protoze uvadim zcela me znama fakta? Mam rad priklady z praxe a pod tihou me dostupnych informaci jsem zjistil, ze to, co vypada jako dokonalost sama je opravdu k nicemu. Asi nekomu hanim jeho predrazenou hracku, ale bohuzel takova je skutecnost a zkuste byt konkretnejsi, vim o oberonu dnes uz celkem dost, takze muzeme spolu hovorit vice odborneji a jit vice do hloubky.
A co si pomysli? Jenom to, ze i to CT, ktere sice nemusim, zobrazi spolehlive vse co v tele je. Oberon? Snad, mozna, nekdy :-)
A mluvme konkretne o urcitem pristroji, (Metatron, Biolaz, Aurum), protoze neni oberon jako oberon, to uz vam tady prece vysvetloval guru pan Troian.

P.S.
31. 10. 2007 21:57:22, Tamara je nějaká Remkova "raketa" :-)))

Ne, Tamara je kvalitni radar ceske vyroby, ktery odhaluje americanum jejich neviditelne letouny a vesteckou kouli ani jasnovidce neobsahuje :-)

31. 10. 2007 23:00:55, prorok
Pro anonym, každý živý organismus má energii a energetiku.

S tou energii bych souhlasil, ale monopol na energetiku ma u nas nekdo jiny :-)

Lidi, lidi, prestnate uz vazne blbnout...
Mimochodem jeste jedna perlicka ze zezraku jmenem biolaz, ktery tady nakonec odsuzuje i vas guru z Ukrajiny p.Troian, staci si to tady najit. Jestli vas nepresvedci ta, tak uz opravdu nic. Rad se totiz osob, ktere podstoupily vysetreni na oberonu poptam na ruzne veci a podrobnosti a je mi znam pripad odebrane ledviny po tezkem uraze v mladi a ten zazrak v pohode tomu cloveku zobrazil obe ledviny a ona metaterapie probehla jako by se nic nedelo :-) Kdyz jsem se ji zeptal, zda to rekla obsluze, pry ano a ta ji pohotove zacala placat zase neco o energii :-)
Sorry pani provozovatele, ale tohle umi zobrazit i obycejne sono, nemyslite? :-)
Uz jste si konecne nekdo z vas osvicenych vyzkouseli scan nebo metaterapii nejakeho organu s nenasazenyma sluchatkama a rucnima elektrodama? Ne? Vrele doporucuji, pak mozna pochopite, co se vam snazim vlastne rici :-)

Iva Hédlová (Čt, 1. 11. 2007 - 10:11)

Je to poslední příspěvek, který tady anonymovi píšu, protože nemíním ztrácet čas nad urážkami nějakého frustrovaného a zřejmě zcela nevytíženého pána, který už neví, co by tady psal, aby se mohl nějak zabavit. Na světový tisk rozhodně nečekám, ale DM1 má v dětství různé varovné energetické signály. V tomto období se tomu dá zabránit. Ne v dospělém věku. Napište tady anonyme, stejně se jinak nudíte, podrobně jak a kdy DM1 vzniká. Jistě určitě víte, že vzniká především v dětství a mladém věku, jde o autoimunitní onemocnění, kde zanikají beta buňky. Nikdo neví, kde je původce a uvažuje se i o virové příčině. Takže pokud se zachytí v dětství ( na Oberon chodí i děti )a zamezí se rozšíření např. virů, slinivka se podpoří energeticky ( ne třením liščím ohonem ebonitovou tyč, jak zde někdo trefně napsal ), podává se konkrétní preparát - a protože to Oberon hlásí ještě v době, kdy je orgán postižen zatím pouze energeticky, tak se tomu dá zabránit. Toť vše a více s Vámi nemíním ztrácet čas, ten věnuji raději svým klientům. Nepochybuji, že mi napíšete opět nějakou zsvěcenou nebo " vtipnou odpověď ), ale to je Váš problém a Vaše frustrace. Přeji Vám, abyste v době, kdy u Vás nedej bože propukne eventuálně nějaká vážnánemoc nelitoval toho, že jste na vyšetření na Oberonu nebyl, protože ten by to zachytil ještě v takovém stadiu, kdy by se s tím dalo ještě něco dělat bez operací, nepříjemné léčby apod. Klasická medicína nemoc zaznamená, až když propukne, Oberon ještě v době, kdy se začíná chystat a dá se jí ještě předejít. To je základní rozdíl. Proto má největší význam v prevenci. Mimochodem s cenou Oberonu jste také trochu mimo.Mějte se pěkně a přeji Vám mnoho úspěchů v osobním i pracovním životě.

:-)) (Čt, 1. 11. 2007 - 09:11)

ach jo

Návštěvník (Čt, 1. 11. 2007 - 09:11)

Dobrý den. Chci vám napsat, že jsem byla minulý pátek na vyšetření na Oberonu. Nedala jsem se otrávit manželem, který se smál pořadu TV a když už jsem byla objednaná, tak jsem tam šla.
Lezly mi oči z důlkú, co všechno to umí a klobouk dolů. Léta řeším problémy různého typu-větší i menší. Ale největší je s mojí alergií. Jsem hodně alergická na citrusové plody a to tam svítilo červeně, že jsem koukala a nechápala. Souhlasilo i vše ostatní. To se mi tu nechce rozepisovat, jsou to gynekologické problémy - mám výsledky ze sona a také to souhlasilo.
Jsem moc ráda, že jsem se nenechala odradit a doporučuji. Eva Burešová

Reklama

Přidat komentář