Reklama

Léčba rakoviny bez chemoterapie a pomocí šetrných přírodních metod

:-( (St, 4. 2. 2009 - 19:02)

Vždycky mě dojme, když někdo podobný napíše, že vyléčí diabetes. To je jako ve zprávách z Novy. Tam si také pletou DMl a DM 2.

Granvin (St, 4. 2. 2009 - 18:02)

Formolku
Zas jen uboze shazuješ a žádnou hodnotnou informaci nepřinášíš. Dělá ti to dobře u srdíčka? Tak jen si posluš:)

A jen abys věděl, měl jsem jí i doma v knihovně a často jsem se na ní díval, když byli v televizi reklamy, měla tak krásný obal.

to Formol (St, 4. 2. 2009 - 18:02)

Tihle Granvinové a jim podobní totiž bohužel oblažují třeba rodiče dětí.Takže ta chudák máma a chudák táta,nejen že řeší složitě režim dítěte,psychické problémy atd. ale ještě v okolí rady podobných...jsou to nebezpeční lidé, protože jsou hloupí příp fanatičtí...mám pár známých s nějak nemocným dítětem ( i jinak) a to co si musí vytrpět, je děs...právě od takových

Formol (St, 4. 2. 2009 - 18:02)

G.."...okážou ve většině případů cukrovku výrazně zmírnit a tím i pomoci některým pacietům přestat si píchat inzulin"
G..."...postarám se o to, abych diabetes nedostal..."
Tak si ještě přečti, co je to DM1. To, že jsi hlupák a nedouk celkem nevadí, ale jen do chvíle, než začneš oblažovat okolí svými "moudry" o léčení...

to 4. 2. 2009 17:49:30
Ne, ten nebezpečný idiot to neví. Ani mě to nepřekvapuje a ani by mě nepřekvapilo, kdyby se pokoušel protlačit "teorii", že je jen jeden diabetes (protože tomu rozumí - viděl v knihkupectví učebnici fyziologie) :D:D:D:D

granvine (St, 4. 2. 2009 - 17:02)

DM1 dostávají třeba roční děti dokonce plně kojené většinou hubené, jejich imunitní systém se zblázní a nikdo neví proč a zaútočí proti zdrojům inzulinu,které zničí. Bez inzulinu dítě (či mladý člověk- obvykle DM1 propuká v mládí) krutě umírá.Viz před objevem inz.Žádné bylinky, úpravy stravy ani nic podobného nepomůže, kde nic není ani čert nebere. Prostě zdroj není. Píšeš nebezpečně...asi totiž mluvíš o DM2...pokud znáš jediného pacienta, kterému DM1 bylo vyléčeno dietou či bylinkami, sem s ním. Nobelova cena je jistá...

Návštěvník (St, 4. 2. 2009 - 17:02)

fleš, ty jseš tady dneska prvně? Debilové jako formol se už dávno postarali o to, že takové informace chodí dnes úplně jinými cestami. Jako dřív - osobním doporučením. Pavlač na úrovni doktorky může sloužit akorát k tomu, aby se tady předváděl formelín a ostatní z něj měli srandu.

fleš (St, 4. 2. 2009 - 17:02)

Zajímavé je, kdo sem píše:
1. ti, kteří se alternativou zabývají preventivně
2. ti, kteří prodávají nějaké alternativní produkty
3. ti, kteří SLY?ELI, že nějakou tetičku, souseda, vzdáleného bratrance apod. vyléčil nějaký alternativec.

PROSÍM, ať sem napíše také nějaký vyléčený pacient - nejlépe z rakoviny!!! A ať uvede podrobnosti ze svého léčení, a hlavně kontakt na léčitele!

Granvin (St, 4. 2. 2009 - 17:02)

Správná úprava stravy, byliny a doplňky dokážou ve většině případů cukrovku výrazně zmírnit a tím i pomoci některým pacietům přestat si píchat inzulin. V tom je pomoc tradiční medicíny. Západní medicína je v tomhle případě nezbytná především pro vážnější a akutní stavy a pacienty, který se nechtěj omezovat a léčit.

IJKL
To je jednoduché, postarám se o to, abych diabetes nedostal, v tom je pravé kouzlo tradiční medicíny, kopat studnu dřív než začnu mít žízeň - na to mi pak stačí zálesácká lopatka, ale když jí nevykopu a umírám na dehydrataci, tak musí přijít doktor s jeřábem, aby jí vykopal rychle, protože já jsem se o to nestaral, když jsem měl.

HJUZT
Že tě vůbec překvapuje, že MUDr. Formol vůbec netuší, která bije :D

/4. 2. 2009 13:07:35, Formol/ Zde vám formol vysvětluje, jak poznáte, že je podvodník, protože vyhrál první cenu v soutěži o to, který z přispěvatelů bude ostatním nejvíce nadávat a urážet je. Jistě jste nepřehlédli, že se této soutěže bravurně zhostila řada uživatelů, a to i přes to, že nebyla oficielně zveřejněna. Gratulujeme panu Formolovi, za 1. místo.

4. 2. 2009 13:30:24
Já si čelt nejen základy, ale i učebnice pro LF. Vím, že pan Trojan tam má několik chyb, ale přesto myslím, že pro získání obecného přehledu to stačí. A tvrdím, že pravdu mají obě strany, obě medicíny jsou pro skutečnou léčbu důležité, ani jedna bez druhé není ideální.
Docela by mě zajímalo, kolik chytráků (zastávající obě strany), kteří se tu tak vesele předvádí v tom, kdo je větší blbec četlo byť jen ty základy. (formola vyjímaje, ten to četl určitě - ty základy;)
Ale jen se tu vesele hádejte, já musím jít pracovat, nemocní klepou na dveře;)

:-) (St, 4. 2. 2009 - 16:02)

Búúúúúúúúúúúúúúúúúúúú

:-( (St, 4. 2. 2009 - 16:02)

XYZ
Podívej se, prosím, co to ten inzulin vůbec je a k čemu je, než začneš psát nesmysly.

ZYX (St, 4. 2. 2009 - 15:02)

Doživotně dávají inzulín a tím zachrání život. Bez inzulínu ( DM1) smrt...každý má svoji volbu...

XYZ (St, 4. 2. 2009 - 14:02)

Trotlové typu Formol vás doživotně drží na dietě, doživotně vám dávají inzulín, doživotně vám dávají injekce proti bolesti. Tomu se říká léčení ? Když neví, co vám je, řeknou: To máte od nervů, babičko !
Když vás vyléčí alternativec (samozřejmě, že před dochtorem ani slovo, von by se nám ješita urazil !), tak to bylo PLACEBO, babičko, slyšíte, babičko ? PLACEBO !!
V Uhelnej Příbrami musela bejt tenkrát velká sláva, když se narodil tak mentálně deformolovanej PLOD !!

Jendo Karle (St, 4. 2. 2009 - 14:02)

proč se podepisuješ jako Marie?

Marie (St, 4. 2. 2009 - 14:02)

Zdravím, minulý týden jsem byla u léčitele Juana Carlose v Brně. Po jeho léčení jsem se cítila jako znovuzrozená. Byl velmi příjemný a cenově dostupný pro každého. Doporučuji. Kontakt na něj je jpacaya"seznam.cz nebo tel. na jeho asistentku: 728830403

Návštěvník (St, 4. 2. 2009 - 13:02)

je tu nějakej zkurvyplod kterej pod jinýma nikama provokuje, webmasteři jsou amatéři když ty stránky neumí oštrit a uchránit diskutující před takovýma chudákama

pro HJ.. (St, 4. 2. 2009 - 13:02)

Jak může vylučovat něco, co již není, pardon ale stejná blbost, jakože mohu běhat po uřízlé noze. Kdyby vy alternativci jste si aspoň občas přečetli úplné základy než začnete ty své rozumy..vůnec se nedivím, že vás nikdo nemá rád..já mít díte s diabetem tak takové zabijím na potkání...jo v mozku :-)))

červ (St, 4. 2. 2009 - 13:02)

Děkuji za pravidelnou dávku emocí, Formole, už jsi mi tu chyběl.
Musk.Puso.

Formol (St, 4. 2. 2009 - 13:02)

Je jeden poměrně spolehlivý způsob, jak se pozná podvodník - v případě, že jsou vysloveny pochybnosti o tom, co propaguje, zásadně nevyvrací pochyby, ale napadá oponenta. A to tím agraseivněji, čím víc si je sám vědom toho, že je vážně podvodník. Anonymita je dokladem vzteklého a přitom zbabělého přístupu takového červa.

Návštěvník (St, 4. 2. 2009 - 13:02)

Jůůů, Formol.
Bacha...to zas bude přednáška plná urážek. Pusť se do toho, hrdino.
Všichni tu na tebe čekají jako na spasení.
V alternativních tématech se opravdu vyjímáš, a jistě píšeš fundovaně k alternativní léčbě.
Empiricky sis vyzkoušel, jaká je to pííííčovina, a proto se klnějme chemu v čele s Bohem Formolem.
Alláhu, dej vláhu...

Formol (St, 4. 2. 2009 - 12:02)

to 4. 2. 2009 12:53:24 - že tě vůbec překvapuje, že alternativní "intelektuál" vůbec netuší, která bije :D

Reklama

Přidat komentář