Reklama

Léčitelé

Kratochvíl (Út, 19. 7. 2011 - 15:07)

Proč si, ksakru, myslíte,...Tak tenhle příspěvek je hodně hloupý. Žijeme naštěsti v době kdy takovéto názory nikomu nemohou ublížit. Placebo efekt a jiné sugestivní formy léčení nemají nic společného z léčitelskou energií, ale tohle pochopit je velice těžké a mnoho lidí tento názor slepě přebírá z medií. Zkušenost a historie léčitelství v ČESKOSLOVENSKU má hlubokou historii a ne jednou byla spolupráce lékařů a léčitelů velice úspěšná. Vše svádět na víru a neznámé mechanismy organismu je jen berlička k uhájení si materialistického zkomírajícího světonázoru a připadá mi to velice slepé a dogmatické.

Zimová (Út, 19. 7. 2011 - 07:07)

Pan léčitel Brůček je od nás z Turnova a mohu jej také doporučit.Vyléčil moji mamince vleklý zánět a kožní problémy. Vyčistil negativní energie na našem domě a poradil dceři při nemožnosti počít dítě. S partnerem po dvou měsících jeho terapie počali holčičku.

lenka (Po, 18. 7. 2011 - 13:07)

...a co jako? Tady mela zasahnout socialka, lecitel asi sotva nese na tom vinu. To ze byli rodice prasteny vegetariani a patrili do sekty me neudivuje, to se deje bezne, ale proc jako by to melo spadat do teto diskuze nechapu.

Kučerová (Čt, 14. 7. 2011 - 06:07)

Měla jsem velmi dobré zkušenosti s panem Pasekou, po jeho smrti jsem začala jezdit za panem Brůčkem a jsem nadmíru spokojená.
Souhlasím s názorem předchozích diskutujícícich, že lidi rádi léčitelé považují za podvodníky, ale neumí rozlišovat. Těch vyjímečně dobrých není tolik, ovšem najdou se. A já jsem ráda, že takového mám.

jana (Čt, 14. 7. 2011 - 00:07)

Když nám nevyhovuje ...Dobrý den, nemáte někdo zkušenost s léčitelem Vladimírem Pithartem z Chrudimi a nevíte kolik si bere za jednu návštěvu? Děkuji.

anonym (Út, 5. 7. 2011 - 22:07)

S panem Vašíčkem ze...Souhlasím s váma,,já sama za ním také jezdím..a jsem vděčná,že mi pomohl..(doporučuji) všechny vnitřní orgány dokáže vyléčit.

Lída (Pá, 13. 5. 2011 - 20:05)

a kolik ročně nasypeme na...Když nám nevyhovuje léčitel, řekneme, že je šarlatán. Když nám nevyhovuje lékař , držíme zobák , zákryt a krok. Protože je zaštítěný titulem, nikoli praxí, fakultou, nikoli věděním. Víte vůbec jaké problémy mají lékaři,kteří užívají celostní medicinu? Co je podstatné - být závislý , jako za komunistů, nebo mít možnost volby a vyhledat jinou pomoc? Ani lékař nepomůže každému. Je proto šarlatán? A mnohdy zná mnohem méně než graduovaný léčitel. Zkuste přijít pod ruce prominentnímu synkovi ,který zlehka vystudoval madicinu. Že se to neděje? Aaaale děje. Mezi lékaři a zdravotníky toto poznání není novinka.
Bylo by dobré,kdyby byla práce lékařů a léčitelů provázaná, jako v Německu, Rakousku a jinde. Tam jsou tyto služby takzvaných bylinkových doktorů placené z pojištění. A léčitel plně odpovědný za služby.

Vladka (St, 11. 5. 2011 - 19:05)

Občas čtu, jak by...a kolik ročně nasypeme na zdravotním pojištění....akdyž potřebujeme tak abychom vystřídali několik doktorů a odpověď... lepší už to nebude...kupte si v lékárně ty a ty prášky a vesele se cáluje znova....a pokud mě léčitel vyléčí nebo i pomůže i tím že probudí v člověku víru v uzdravení tak proč nezaplatil

Pavlik (Út, 3. 5. 2011 - 15:05)

Ano,plne souhlasim s Markem.Jsou lecitele a radoby lecitele.K tem vubec nelezt!!

Marek (Ne, 1. 5. 2011 - 19:05)

No nevím...Opravdu nepochopím, proč někdo chodí 3x někam, kde nesouhlasí s postupem. Když se mi něco nezdá, nelezu tam po druhé. Vy jste asi nepoučitelná, zdá se. A když už tam chodím znovu, nepomlouvat, je to Váš problém, nikdo Vás nevláčel k léčiteli násilím. K léčiteli se chodí pravidla proto, že se u lékaře neuspělo. Tak si ujasněte, co vlastně chcete.

Paraziti (Čt, 28. 4. 2011 - 16:04)

Doporucuji se zbavit parazitu precist www.vegastrava sk./parazity/vytlacit

Šárka (Čt, 28. 4. 2011 - 16:04)

Chtěla bych kontakt na...S institutem Dr. Jonáše mám také osobní zkušenost. Bohužel negativní, a to jak po profesionální, tak i lidské stránce. Je to jen o penězích.

Soňa Talpichová (Čt, 21. 4. 2011 - 13:04)

No nevím přátelé,Dr.Jonáš je alespoň lékař,ale když vás léčí různá individua,která před vámi čmáchají rukama a berou do rukou ampulky a za tři minuty vám sdělí,že máte infekci v organismu nebo oblíbenou boreliózu a napíšou vám snůšku bylin,které podle odb.lit.a lékopisu fungují na zcela jiné bázy a vy si necháte udělat v odb.laboratoři test na borelie a žádné v organismu nejsou,tak už nevím komu věřit.U léčitele v dejvicích jsem byla asi třikrát a pokaždé mě řekl,že mám sreptokokovou infekci a opět laboratoř nic nenašla proto si myslím jestli není takovéto udržování pacientů,kteří dají každé dva týdny peníze za nic !

(Út, 12. 4. 2011 - 13:04)

Pokud za peníze, tak s...A kdo tě nutí abys k němu chodil? a za druhý, jak poznáš že nemá pravdu, možná po čase zjistíš že má....

ty pracuješ v práci zadarmo? Ty bys chtěl aby léčitel léčil celý dny lidi a pak se šel napást na louku?

Tomas Hradecky (Út, 12. 4. 2011 - 12:04)

dobrý den,
dovolujeme se...Webové stránky www.etikavordinaci.cz
Díky

Tomáš Hradecký (Út, 12. 4. 2011 - 12:04)

dobrý den,
dovolujeme se Vás oslovit v souvislosti se spuštěním nového webového názorového fóra na téma Etika v ordinaci. Důvod a cíl najdete v úvodu našich stránek. Děkujeme za podporu a spolupráci
Tomáš hradecký

[email protected]

haha (Út, 12. 4. 2011 - 12:04)

ha ha ha....kdyby léčitelé...Pokud za peníze, tak s výsledkem. Většina z nich chce peníze za fiktivní pomoc, pak jsou to jen zloději.
Taky chci něco za něco a ne jenom podvodníkovi platit za nic.

(Út, 12. 4. 2011 - 10:04)

ha ha ha....kdyby léčitelé pracovali zadarmo, brzo by umřeli......oni vydávají energii a za to musí dostat zpátky energii - peníze , jinak by jim chyběla a onemocněli by, nežili by v rovnováze.......zemřeli by.....to je stejný jako kdybyste pracovali zadarmo .....umřeli byste hlady.......

Vlastik (Út, 12. 4. 2011 - 08:04)

Jo zadarmo, to by bylo...Jasně,chápu,ale léčitel by měl pomáhat,ale za každou pomoc chtít protislužbu-já mu sháněl věci ze staveb a riskoval přitom,že přijdu o práci a on mi za to dal třeba jen flašku slivovice-já musel zaplatit mnohem víc a mému synovi ,který měl obrovské problémy s imunitou odmítl pomoct,že má osobní problémy,pak sem se dozvěděl,že dál léčí jiné pacienty,neříkám,že jsem ideální,ale jakmile sem mu nešel na ruku ,tak bylo zle,malého daly do kupy doktoři a dnes léčím manželku stejně,jak on energií,protože každý může předávat energii,ne jen vyvolení a poznám rozdíly podle teploty a nejsem léčitel- manželka říká,že musím mít nějaké schopnosti,já si to nemyslím,umí to každý-jen chtít.

Míra (Út, 12. 4. 2011 - 08:04)

Zdravím všechny...Jo zadarmo, to by bylo pěkné. Podívej se třeba na dispoziční prognostiku, ti berou až 1000 Kč za hodinu, to nemají ani lékaři.

Reklama

Přidat komentář