Reklama

3.odboj-máte v rodině postižené totalitním systémem?

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 10:05)

lyšte nevídané vyprávění o Češích, nejhorší to pakáži pod sluncem, která zradila pravou katolickou víru. Lid v celém království jest pijácký, obžerství oddaný, pověrčivý a chtivý novot. Šlechta slávychtivá, válek zkušená, pohrdající nebezpečím a ve slibu stojící, ačkoliv jest velice nesnadno utišiti její nenasytnost.

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 10:05)

„Císařovna Barbora, žena nezměrné chlípnosti, která mezi kuběnami nechvalný život veřejně vedouc, častěji si žádala mužů, než byla od nich žádána. Žena již stará, obírajíc se myšlenkou na nové manželství, nemyslí na nic jiného než na rozkoše nového souložení. Nevyčerpatelná vilnost ženy, která čím blíže jest hrobu, tím chtivější a žádostivější se stává lůžka manželského a pochodně svatební."

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 11:05)

Jo a když tu byl zástupce medičejů a zmocněnec papeže, přezdívaný "medičejský kníže" tak se v Praze věnoval jen nepřístojným zhýralsotem...

"“. Pobyt Giana Gastona v Čechách pak byl pojímán jen jako plný zhýralostí a prostopášností. Jednou z příčin, mimo ty, o kterých pohovoříme, bylo libertinistické pojímání menších dvorů posledních Medičejů" nebo "..následuje falcká kurfiřtka, mladší medicejský princ, agenti atd."

sakra,proti tomu jsou české ČSSR prasečinky rajským Edenem

Tak dávno před oficiální biblí kapitalismu a již takové kapitalistické čuňačinky, nehodné socialistického českého člověka..

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 11:05)

a co byla ta "bible kapitalismu"?

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 11:05)

V kmeni lovců nebo pastýřů vyrábí konkrétní osoba například luky a šípy s větší pohotovostí a obratností než kdokoli jiný. Často je se svými společníky vyměňuje za dobytek nebo za zvěřinu; a konečně zjišťuje, že tímto způsobem může získat více dobytka a zvěřiny, než kdyby je sám šel chytat na pole. Z hlediska jeho vlastního zájmu se tedy výroba luků a šípů stává jeho hlavní činností a stává se jakýmsi zbrojířem.
 

Další vyniká ve výrobě rámů a krytů jejich malých chatrčí nebo pojízdných domků. Je zvyklý být takto prospěšný svým sousedům, kteří ho stejně odměňují dobytkem a zvěřinou, až nakonec zjistí, že je jeho zájmem zcela se tomuto zaměstnání věnovat a stát se jakýmsi domem. -tesař.

Stejným způsobem se třetina stává kovářem nebo topičem; čtvrtý, koželuh nebo úpravce kůží, hlavní část oděvu divochů.

Fantazie o volných trzích v primitivní společnosti leží v srdci bohatství národů Adama Smithe 1776 – existovaly však někdy?

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 11:05)

Když byla dělba práce jednou důkladně stanovena, je to jen velmi malá část lidských potřeb, kterou může uspokojit produkt jeho vlastní práce. Daleko větší část z nich dodává tím, že směňuje tu nadbytečnou část produkce své vlastní práce, která je nad jeho vlastní spotřebu, za takové části produkce práce jiných lidí, k nimž má příležitost. Každý člověk tak žije směnou, nebo se do jisté míry stává obchodníkem, a společnost sama se stává tím, co je ve skutečnosti obchodní společností.

Takže on vlastně napsal něco na co musel Marx reagovat protitezí KAPITÁL...

vytvořil smyšlenku,umělý modus operandi, který nadiktoval jako nějaký zákon přírody a mě fanatické zastánce a tím byli bohatí a mocní a vládci, takže jen psal na zakázku mocným, šeptal do ouška to co chtěli slyšet a dostal se mezi bohaté...

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 11:05)

Obchodník je právě ten průser...protože nutí lidem co nechtěj, případně vykořisťuje zaměstnance viz. WALMART etický kodex---že nesmí mít ani náznak sexuálního chování...

 

Normální je že si lidi pomůžou bez marže, zvláště na venkově, jeden pohlídá děti,udělá jim program něco je naučí, druhý zatím pomůže s jídlem a třetí pomůže spravit barák  a zas příště naopak...barterová směna...

BRITOVÉ způsobili jak hladomor v Irsku, tak vlastně i hladomor na Ukrajině..

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 10:05)

Mrhání sofistikovanými věcičkami za drahé peníze z kapes daňových poplatníků vytaženými sloužící toliko k obohacené várobců, což jsou rodinné německé firmy, kterých je 43% HDP Německa a to je nejsilnější ekonomika Evropy.Takže tzn. jako ve fotbale, fotbal je hra, kde vyhrají vždy Němci..to samé s ekonomikou, zvláště s "válečnými ekonomikami" vyžadující sofistikované technické výronky, tzn. zbraně a vybavení vojáků...

Navíc ty houfnice Ceasar prý tihle Huculové nebo Podoláci, Halyčané či Volyňané prý nemají rádi a radši by prý dostali americko M111 nebo jak se to jmenuje...

Ty vogo oni si budou jako vybírat co dostanu.

Neznají francouzské přísloví o zubech koně darovaného nehledět?

Mimochodem, jak italský cestovatel pravil o Češích v patnáctém století, že tak ožralé, špinavé lidi s hnusnými mravy neviděl, tak na Ukrjaině fakt nebyl, tam by ho asi jaksi odpravili...takže by nic nezapsal...

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 10:05)

Je všeobecně známé, že USA a asi zvlášť západní pobřeží v šedesátých letech přálo židovským přistěhovalcům z Evopy co něco uměli a byli nějak vysokoškolsky vzdělaní, třeba zakladatel holotropního dýchání Stanislav Grof,Christina Grof.

Tam udělali velkou kariéru a samozřejmě ne jenom z ČR,ale z celé východní Evropy.

Ze západní neměli důvod asi emigrovat...

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 10:05)

Takže dospěla dravá mladá generace jejich dětí, která změnila USA a teď se vrací tam odkud přišla.Tak se dá taky chápat situace na východě Evropy..

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 10:05)

Przemyśl nejde mi na mysl. 

Zaorálek zaorá vaše problémy..

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 10:05)

v EVROPĚ nechci mít žádné chcadlo, volím Zaorálka!

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 09:05)

NOAH chomsky, to je zas jecal..., co ty gulagy... už nezpochybňuje!? Pak si má svět rozumět, když tihlw "jasný kontroverzní názory" a tři prdeke Noahů Chomských a jaždej jinej "zásadní názor 

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 09:05)

V EU je dobré mít kvalitní ho upřímného rovného, přímého, fairového člověka, ne nějakého velvys-rance..

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 09:05)

a navíc Nulandová a ta kandidátka toho čímana s těmi pivními štamgaysty Nerudová nemaj pěknej zadek jako Macron.

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 09:05)

Původní americká anglická wiki:

Rickles se narodil v Queensu, New York City, Spojené státy americké 8. května 1926.Byl Žid.Jeho otec, Max Rickles (1896–1952), emigroval v roce 1903 se svými litevskými rodiči z Kaunasu. Jeho matka, Etta Rickles (rozená Feldman; 1898–1984), se narodila v New Yorku rodičům rakouským přistěhovalcům] Rickles vyrostl v Jackson Heights.

A DOLE V Americké wiki pod medailonem Rickles

Kategorie: 1926 narození2017 úmrtí Američtí komici 20. století Američtí Židé 20. století Američtí herci 20. století Američtí komici 21. století Američtí komici 21. století Američtí Židé 21. století Američtí herci 21. století Američtí memoárovéAmeričtí muži američtí akademii dramatických umění absolventi New Yorku Židé) filmoví herciAmeričtí mužští televizní herciAmeričtí mužští hlasoví herciAmeričtí lidé rakousko-židovského původuAmeričtí lidé rusko-židovského původuAmeričtí stand-up komiciPohřební komici na hřbitově Mount Sinai Memorial Park Komici z Queensu v New Yorku Smrti na selhání ledvin ve Spojených státech Židovsko-američtí mužští herci Židovští američtí vojenští komici Židovští američtí vojenští komici mužští komiciVýstavy v Las VegasMužští herci z Queensu, New YorkVojenský personál z New York CityNew York (stát) Demokrati Absolventi střední školy NewtownLidé z Jackson Heights, Queens Držitelé ceny Emmy Primetime Pracovníci námořnictva Spojených států z druhé světové války Námořníci námořnictva Spojených států Umělci z Warner Records Lidé mluvící jidiš

A Z ČESKÉ WIIKI:

Donald Jay Rickles, spíše známý jako Don Rickles (8. května 1926 – 6. dubna 2017) byl americký komik. Narodil se v New Yorku, jeho otec měl litevské předky, zatímco matka rakouské.

Dole pod wiki: nic

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 09:05)

Skvělý rozhovor s naším exministrem zahraničí Zaorálkem o současnosti.

Např. "Mít krásný morální zásady" ale být v nich jako ministr zahraničí sám a naprosto izolován je nám k ničemu, já se bavil s těminejvětšími zločinci (když jsem vyjednával propouštění rukojmích), to je ale frajer!

Toho volím do EU parlementu!

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 09:05)

Přesně tak, oni jsou takoví nádherní morální Lumírové, ale má to háček. Jsou v tom sami a vlastně vůbec nic nedělaj, jen plní co jim zašlou za úkoly od jinud, globalizace na ministerstvu zahraničí.

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 09:05)

Is this chcací záchod jen pro psy gayů v clossetu? To je dobře, tak já nejsem negay a bych se tam vymočil..

Anonym (St, 1. 5. 2024 - 09:05)

Lidská práva nejsou univerzální, ale přístup k nimu už univerzální není.

Já třeba nejsem pes, ale nemohu se vychcat do krubu,natož v Elysejském paláci.

Reklama

Přidat komentář